Haberler

    Obama'nın Ağabeyi Trump'a Destek İçin Münazaraya Geliyor

    Güncelleme:

    Obama'nın ağabeyi Malik Obama, Trump'a destek için Kenya'da yaşadığı Kogelo köyünden kalkarak ABD'ye geldi. Trump'ın davetlisi olarak bu geceki başkanlık münazarasına katılacak.

    ABD Başkanı Barack Obama'nın Kenya'da yaşayan ağabeyi Malik Obama, Cumhuriyetçi başkan adayı Donald Trump'ın davetlisi olarak bu geceki başkanlık münazarasına katılacak.

    TRUMP'I DESTEKLİYOR

    Kenya asıllı ABD'li Demokrat başkan Barack Obama'nın ağabeyi Malik Obama, geçtiğimiz Temmuz ayında hayatı boyunca desteklediği Demokrat Parti'nin uygulamalarının kendisini hayal kırıklığına uğrattığını ve bundan sonra Cumhuriyetçi aday Donald Trump'ı destekleyeceğini ifade etmişti.

    KENYA'NIN KÖYÜNDEN KALKIP ABD'YE GELDİ

    Malik Obama, bu maksatla bu gece canlı yayında düzenlenecek olan üçüncü ve son başkanlık münazarasına Trump'ın davetlisi olarak katılmak üzere Kenya'da yaşadığı Kogelo köyünden kalkarak ABD'ye gitti.

    "SAATLERİ SAYIYORUM ÇOK HEYECANLI OLACAK"

    Kenya doğumlu bir müslüman olan ve ABD vatandaşlığı da bulunan Malik Obama, New york Post gazetesine yaptığı açıklamada, 'Münazaraya katılmak için saatleri sayıyorum. Çok heyecanlı olacak. Trump, ABD'yi yeniden 'büyük' bir ülke yapacağını söylüyor. Ona gönülden inanıyorum. Çünkü o da gönülden konuşuyor" dedi.

    "TACİZ İDDİALARINA İNANMIYORUM"

    Trump ile ilgili son haftalarda çıkan cinsel taciz iddialarına da inanmadığını ifade eden Malik Obama, "Bu iddialara hiç katılmıyorum. Eğer gerçekse neden daha önce ortaya çıkmadılar. Neden son haftaları bekliyorlar. Trump bu iddialarda bulunan 3 kadını geçen haftaki ikinci münazaraya da çağırmıştı" ifadelerini kullandı.

    "OBAMA ABD'Yİ ÇIKMAZA SÜRÜKLEDİ"

    58 yaşındaki Malik Obama, Demokrat Parti ve Başkan Obama'nın 8 yıllık iç ve dış politikalarının ise ABD'yi bir çıkmaza sürüklediğini söyledi. Ortadoğu'daki durum nedeniyle dünyanın pek çok ülkesinde insanların öldürüldüğünü söyleyen Obama, bunda ABD'nin son yıllardaki politikasının payının yadsınamayacak ölçüde olduğunu söyledi. Malik Obama, kardeşi Barack Obama'yı en son 2015 yılında Kenya'ya yaptığı başkanlık ziyareti sırasında gördüğünü, lkendisinin bunun ardından Beyaz Saray'a yaptığı iade-i ziyarette ise çok ilgisiz ve soğuk karşılandığını da söyleyerek kardeşinden beklediği sıcak karşılmayı da göremediğini aktardı.

    NEVADA ÜNİVERSİTESİ'NDE DÜZENLENECEK

    Üçüncü ve son başkanlık münazarası bu gece Las Vegas'daki Nevada Üniversitesi'nden canlı yayınlanacak. Başkanlık seçimi ise 8 Kasım'da düzenlenecek.

    Kaynak: Hürriyet / Dünya

    Demokrat Parti Donald Trump Barack Obama Kenya Dünya Haberler

    Bakmadan Geçme

    ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title