Haberler

Obama, Maceracı Grylls ile Alaska'da Üç Gün Geçirecek

Güncelleme:

ABD Başkanı Barack Obama, dünyaca ünlü maceracı Bear Grylls ile birlikte Alaska'nın el değmemiş bölgelerinde vahşi doğayla mücadele ederek üç gün geçirecek.

ABD Başkanı Barack Obama, dünyaca ünlü maceracı, hayatta kalma uzmanı ve televizyon programcısı Bear Grylls ile birlikte Alaska'nın el değmemiş bölgelerinde vahşi doğayla mücadele ederek üç gün geçirecek.

HAYATTA KALMA TEKNİKLERİ ÖĞRENECEK

NBC'nin haberine göre, iklim değişikliği konferansına katılmak üzere Alaska Arktikası'na giden Obama, Türk izleyicisinin de yakından tanıdığı Bear Grylss ile Kenai Dağları'ndaki Exit Buzulu'nda hayatta kalma mücadelesi verecek ve Bear Grylls'ten buzulda hayatta kalma tekniklerini öğrenecek. Obama bu arada iklim değişikliğinin buzullar üzerindeki etkilerine de birinci elden tanıklık edecek.

TELEVİZYONDA YAYINLANACAK

ABD Başkanı'nın üç günlük hayatta kalma macerası NBC tarafından görüntülenecek ve bu yıl içinde henüz açıklanmayan bir tarihte televizyondan yayınlanacak.

Türkiye'de Ayı Grylls olarak da tanınan maceracı İngiliz, daha önce de Kate Winslet, Ed Helms, Kate Hudson, Channing Tatum ve Hızlı ve Öfkeli filminin başrol oyuncusu Michele Rodriguez gibi Hollywood yıldızlarıyla vahşi doğa koşullarına karşı mücadele vermişti.

FARE YEMİŞTİ

Michele Rodriguez, Ayı Grylls ile yaşadığı çöl macerasında kendi sidiğinde pişirdiği bir fareyi yemek zorunda kalmıştı. Oscar ödüllü Kate Winslet ise Galler dağlarında öğle yemeği olarak solucan yemişti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Dünya

Kate Winslet Barack Obama Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500

Yorumlar (18)

tc:

Tayyyibi de gönderelim ebedi.

26
12
yanıtYanıtla
FAŞİST AKP:

FAŞİST AKP

8
20
yanıtYanıtla
adanaMobil-ANDROID:

RTE gitsin

8
6
yanıtYanıtla
Başkan:

Bu adam obamayı bile yiyebilir

13
0
yanıtYanıtla
GM:

Bizim kide Fuat Avni ile takılıyor

8
2
yanıtYanıtla
Kıng 1453Mobil-IOS:

Rte de katılsın onlara

5
4
yanıtYanıtla
Sevgi:

Ne güzel, IŞID çocukları satsın, savaştan kaçan insanlar sefillikten ölsün, PKK ülkemizde cirit atsın, hükümet kendisine karşı olan herkesi yıldırsın, biz dünya olarak Obama''nın hayatta kalma mücadelesini izleyelim. İnsanlık ölürken onların hayatta kalma mücadelesi oyunuyla uyusun insanlar. . . . .

2
6
yanıtYanıtla
SessizMobil-IOS:

RTE de milletle uğraşsın Millet Obama'nın fotoğrafını totosuna işliyor adam bir şey demiyor bizimki kafede sigara içenlere laf atıyor

6
2
yanıtYanıtla
post:

metrobüse salcan bu adamı bir gün boyunca beykikdüzü söğütlüçeşme gitsin gelsin bakalım

7
0
yanıtYanıtla
türk 1:

obama.ya kesin fare ve yilan eti yedirir.

6
0
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title