Haberler

Obama: IŞİD'E Karşı Henüz Bir Stratejimiz Yok

Güncelleme:

Barack Obama, Beyaz Saray'da düzenlediği basın toplantısında, Suriye'de IŞİD'e karşı olası bir askeri eylem için Kongre'nin onayına ihtiyacı olup olmadığına dair bir soruyu yanıtlarken, "Strateji geliştikçe, Kongre ile istişare halinde olmayı sürdüreceğiz. Kongre'nin de tartışmaya katılmasının önemli olacağını düşünüyorum, ki böylece Amerikan halkı da tartışmanın parçası olabilir" dedi.

"HENÜZ BİR STRATEJİMİZ YOK"

"Ancak işi tersinden yapmak istemiyorum. Henüz bir stratejimiz yok" ifadesini kullanan Obama, basında yer alan bazı haberlerin, kendilerinin şu anda durduğu noktanın çok ilerisine geçtiği gözlemini de dile getirdi.

Kaynak: AA / Dünya

Barack Obama Beyaz Saray Suriye Işid Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir? Fatih Sultan Mehmet kardeşlerini öldürdü mü? Erdoğan'dan öğretmen ataması son dakika açıklaması! Öğretmen ataması ne zaman, kaç tane, hangi branşlarda yapılacak? Barcelona PSG maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona PSG maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir?
500

Yorumlar (19)

ali:

İşlerine geldiği gibi hareket ediyorlar. yani Işidden memnunlar

49
0
yanıtYanıtla
EMEK:

IŞİD Terör örgütünü kuran ABD-İSRAİL ve diğer EMPERYALİST ülkelerdir. Bu örgüt niçin kuruldu? şunun için kuruldu; ABD ortadoğuda petrol kaynaklarına, boru hatlarına sahip olmak, o bölge de hakimiyetini kurmak için önce bu örgütler aracılığıyla bir iç çatışma yaratıyorlar(mezhep çatışması, kimlik çatışması veya başka bir ayrışma biçiminde. . v. s) gibi sonra o ülkeye ya da bölgeye DEMOKRASİ GETİRECEĞİNİ!! söyleyerek kendisi saldırıya geçiyor ve gelip bölgeye üs kuruyor ve oraya yerleşip kalıyor (bugün Türkiyede de 22 tane ABD ÜSSÜ var!!) yani ABD kurduğu, beslediği taşeron örğütler aracılığıyla halkları birbirine kırdırıyor, bizim bir türlü gelişemeyen müslümanlar da bu oyunlara gelmekten hiç vaz geçmeyecekler. . ! sonuçta olan masum halklara, kadınlara, çocuklara oluyor! dolayısıyla diyoruz ki ''BÜTÜN DÜNYANIN EZİLEN HALKLARI VE İŞÇİLERİ BİRLEŞİN'' halkalar arasında ayrımcılık yapmayalım ALEVİ-SÜNNİ-KÜRT-TÜRK-SAĞCI-SOLCU şeklinde ayrımcılık olmasın.

30
1
yanıtYanıtla
TÜRKMEN ALEVİ:

ulan sizin gönderdiginiz köpekler!!!! yalandan yere daga tası bombalıyosunuz bırakın bu ayakları el kaide dediniz kendi gökdelenlerinizi vurdunuz afganistanın uranyum yataklarını lav ettiniz saddam dediniz ırakı parcaladınız simdide kürt petrolüne gözü diktiniz Müslümanları terörist gösterdiniz tüm dünyaya Allah belanızı versin tez zamanda bizde sahid oluruz insallah

20
0
yanıtYanıtla
APOCANapocetin@hotmail.com:

YA KAHHAR

yanıt0
yanıt0
ali veli konya:

strateji olamazda kiyamet alametleri basladi, durdurulamaz.

18
1
yanıtYanıtla
Yörükoğlu:

Kendi yaptığı planda strateji olmaz tabii ki. . İstediği oluyor . . . . Zaten kendi planı. . Ben Oradadi halkı oranın iş adamlarını anlamıyorum. . Kendi halk ve memleketlerini satmak bu kadar kolay oluyor demmkekii o şerefsizler için . . Şerif hüseyin gibiler yüünden o caoğrafyada kan ve fakirlik eksik olmuyor. .

18
0
yanıtYanıtla
VATANDAŞ:

STRATEJİ BELLİ, HEDEFİ BUL VE YOKET.

14
2
yanıtYanıtla
IŞİD ASAYİŞ:

BEN BÖYLE YALAN GÖRMEDİM ARKADAŞ ABD NİN PLANI OLMAYACAK ÖYLE Mİ NEDEN IŞİD ASKERLERİNE SAVAŞ İLAN ETTİNİZ O ZAMAN STRATEJİNİZ YOKSA

12
2
yanıtYanıtla
aaaaadem__30__@hotmail.com:

sana ne lan işid İT i

yanıt0
yanıt0
coşkun:

IŞİD''e karşı atacakları adım konusunda stratejilerinin olmadığını söylemiş OBAMA . . Neden. ? IŞİD Terör örgütü yapılanmasında CİA, MOSSAD Olmasın. . ?? Şunu asla unutmamak lazım; Ortadoğuda ortaya çıkan TERÖR ÖRGÜTLERİ, Asla ve Asla DOĞAL GELİŞMELER veya DOĞAL OLAYLAR SONUCU ÇIKMAZ. . ?? Daima İPİ DIŞARDA OLAN PROJELERDİR. . Bu Projelerin en büyük hedefi TÜRKİYEYİ Suriye ve Iraktaki SONU GELMEZ ON YILLAR SÜRECEK SAVAŞA SOKUP, EKONOMİK OLARAK ÇÖKERTMEKTİR. . . Çakma OSMANLI ZİHNİYETİNİN ANLAMADIĞI BUDUR. . !!

14
0
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title