Haberler

Obama, Davutoğlu'nu Parmak İşaretiyle Çağırmıştı

Güncelleme:

Erdoğan'ın cumhurbaşkanı seçilmesinin ardından koltuğuna oturacak olan Ahmet Davutoğlu'nun 2012 yılındaki bir görüntüsü büyük tartışma yaratmıştı.

Cumhurbaşkanı seçilen Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Başkanlığı ve Başbakanlık görevini üstlenecek ismin, Davutoğlu olduğunu açıkladı. Erdoğan, 7 yıl önce Gül’de olduğu gibi Davutoğlu’nun adaylığını da "Kardeşim" vurgusuyla ilan etti.

OBAMA'NIN HAREKETİ TARTIŞMA YARATMIŞTI

Başbakan Erdoğan’ın 2012'de Güney Kore’de ABD Başkanı Barack Obama gerçekleştirdiği görüşme gündeme damgasını vururken, Obama’nın Ahmet Davutoğlu'na yaptığı bir hareket tartışma konusu olmuştu.

İlgili Haberler
Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Ahmet Davutoğlu Barack Obama Ak Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (97)

size burdan ekmek çıkmaz hainler:

başbakan erdoğanın ingilizce bilmedigni davutoğlunun ingilizceyi mükemmel derecede konuştugnu bilmeyen yokturdur. ikiside danışmanlarını çagırmışlar konuşuyorlar burda eleştirecek ne var. gezide abd''ye yalvaran, türkiyeyi düşmanlarına satmaya çalışan hain chp zihniyeti herhalde davutoğlunu amerikancı diye eleştirmeyecektir.

43
23
yanıtYanıtla
demokrat:

Ahmet, bir çay getirsene. Anayasayı tuvalet kağıdına çevirdiler. Kazandık diyenler cumhuriyetin tabutunu mezara taşıyıp yeni faşist döneme hazırlanıyorlar.

38
23
yanıtYanıtla
hasankaracahale@hotmail.com:

demokrat sen turkiyeyi savunuyorsun seviyorsun demi agzindan cikaan soze dikkat et sevvv anayasiyi tuvalete cevirdiler kimse bunu demedi iste turkiyeyi sevdigin cok belli

yanıt0
yanıt0
RTE türkiye sevdalısı RTE:

bu haberleri bu şekilde çarpıtıp sunan o şerrefsiz ve haysiyet yoksunu insanlara sesleniyorum istediğiniz olmayacak. . . . bu ülkeyi satın alamayacaksınız amerikan köpekleri. . . .

36
22
yanıtYanıtla
Spontane:

Bence tercüman bayanı çağırıyor başbakanın ingilizcesi yetersiz olduğu için. Ama davutoğlu daha hızlı davranıyor. Bir saniye sonra tercüman da yetişiyor.

44
11
yanıtYanıtla
ali:

Artık sayın Davutoğlu nu çekemeyenler hangi açığını yakalayabiliriz çabasına giriştiler. Sayın Davutoğlu AKP nin içinde dürüstlük konusunda tereddütsüz altına imza atılabilecek isimlerdendir

38
11
yanıtYanıtla
gayserili:

Siyasette dürüstlük mütevazilik imkansiz gibi bir sey. Erdogan gibi sert ve acimasiz olmak lazim. Yoksa memleket IMF kapisinda, bizlerde benzin kuyrugunda olurduk simdi.

34
11
yanıtYanıtla
ismet:

davutogluna yakışır başkanlık. hayırlı olsun ülkemize

25
19
yanıtYanıtla
ahmet:

merkel arkada mal gibi bekliyo siz ona gülün :D

34
9
yanıtYanıtla
bize horoz başkalarına tavuk:

GÜRLEYEN ERDOĞAN OBAMA KARŞISINDA ESAS DURUŞTA PHIHIHIHIH

17
26
yanıtYanıtla
Tüm 97 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title