Haberler

Obama'dan Sonra Kerry de Erdoğan'ın Sırtını Sıvazladı

Güncelleme:

ABD Dışişleri Bakanı Kerry, IŞİD'le mücadele için yaptığı görüşmeler kapsamında Köşk'e çıktı. Erdoğan ve Kerry'nin verdiği poz, Obama- Erdoğan pozunu akıllara getirdi.

IŞİD ile mücadelede dün Arap ülkeleriyle görüşen ve bugün ülkemize gelen Dışişleri Bakanı John Kerry Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya geldi.

Kerry'nin Erdoğan ile samimiyeti gözlerden kaçmadı. 4 Eylül'de ABD Başkanı Barack Obama'nın 17 ay sonra görüştüğü Cumhurbaşkanı Erdoğan'a özel yakınlık göstermesi ve sıcak temas kurması oldukça dikkat çekmişti. Erdoğan ve Kerry'nin verdiği fotoğraf da Erdoğan-Obama temasını akıllara getirdi.

8 GÜN SONRA BENZER KARE

Türkiye'de yaptığı görüşmeler kapsamında Köşk'e çıkan Kerry'nin de Erdoğan ile aynı samimiyeti kurması ve sıcak teması güne damga vurdu. Kerry'nin de Obama gibi Erdoğan'ın sırtını sıvazlaması dikkat çekti.

KERRY'İN GELİŞİNDEN GÖRÜNTÜ ALINAMADI

Öte yandan Kerry'i Esenboğa Havalimanı'nda, Vali Yardımcısı Hayrettin Balcıoğlu, Dışişleri Bakanlığı ve ABD Büyükelçiliği yetkilileri karşıladı. Yoğun güvenlik önlemleri nedeniyle fotoğraf ve görüntü alınmasına izin verilmedi.

KİLİT GÖRÜŞME KONUSU

ABD'nin IŞİD'e karşı başlatmayı planladığı hava saldırısında kullanılıp kullanılmayacağı tartışma konusu olan Adana'daki İncirlik Hava Üssü'nün durumu Kerry'nin bugünkü Ankara ziyaretinde netleşmiş olacak.

ABD Hava Kuvvetleri 39'uncu Kanat Komutanlığı'nın konuşlu bulunduğu kent merkezine 5 kilometre uzaklıktaki İncirlik Hava Üssü konusunda son açıklamayı ABD Adana Konsolosu John L. Espinoza'nın Şırnak'ın Silopi İlçesi'nde yaptı. Espinoza'nın, operasyonda kullanılmayacağını açıklamasına karşın İncirlik Üssü'nün insani yardım veya lojistik olarak kullanılabilmesine ilişkin detaylar ABD Dışişleri Bakanı John Kerry'nin Ankara ziyaretinde netleşmiş olacak.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Barack Obama John Kerry İncirlik Güncel Haberler

500

Yorumlar (8)

gazzeli:

gazzeyi. ne. kadar. çabuk. unuttu. tayyip. amca, hani, gazze. her. şeyden. üstündü. amerika, menfaati, olmadan, kimseye, selam. bile. vermez, . bu. ne. samimiyet. anlayamadım.

11
3
yanıtYanıtla
İZMİRLİ:

kERRY NİN BOYU DAHA UZUN . . . NİYE LAN TAYYİPTEN DAHA UZUN BİRİNİ YOLLAMIŞLAR:))))

11
1
yanıtYanıtla
musti180:

adamlar biliyor türkün sirtini sivazlarsan istedigin herseyi alirsin ben sadece bunu anliyorum bu resimlerden samimi poz vermiye calismislar

7
0
yanıtYanıtla
hasan:

işide saldırın arkanızdayız diyo işte. . burdan ne yapmaız gerektiğini devlet mi akıl edemeyecek. . .

3
3
yanıtYanıtla
EMIR:

YAHUDI VE HRISTIYANDAN SIZLERE DOST OLMAZ. . ONLAR BIRBIRLERININ DOSTLARIDIR. . EGER SIZDEN BIRISI ONLARLA OLURSA. . BILINKI ODA ONLARDANDIR. . ANLAYANA/

4
1
yanıtYanıtla
Aysun Dernek:

tarih 9 Aralık yazıkmış düzeltin lütfen

3
0
yanıtYanıtla
EMIR:

KERRY: ''ISINI IYI YAPTIN ERDOGAN, MUSLUMANLARI KANDIRDIN DUNYALIK MAL ICIN ISTEDIKLERIMIZ YAPIYORLAR''DEMOKRASI NEDIR?DEMOKRASI: MILLETIN GUCU DEMEKTIR, YANI MILLET NE DERSE O OLUR. MILLET KIM? ADEMOGLU. PEKI ALEMLERIN RABBI OLAN ALLAH''IN HUKUMLERI NEREDE? EY MUSLUMAN GIDIP DEMOKRASI DIYE OY VERIP KENDI KENDI BOLUYORSUN. TEK 1 UMMET. TEK 1 DIN. TEK 1 ALLAH. ADAMLAR COK GUZEL OYNUYOR ISLIYOR, INSANDAN HAYIR BEKLEME ALLAHTAN HAYIR BEKLE

1
0
yanıtYanıtla
EMIR:

KITAP EHLI 72 BOLUME AYRILDIYSA BENIM UMMETIM 73 BOLUME AYRILACAK. BUNLARIN 72'' BOLUMU CEHENNEMLIK , VE 1 BOLUM DIREK CENNETLIK OLACAK. SAHABE SORAR ''HANGI BOLUM YA RESULLALLAH''ALEMLERE RAHMET OLAN AHMED CEVAPLAR ''BENI VE EHLI BEYTIMI TAKIP EDENLER''ANLAYANA. AHIR ZAMANDA YASIYORUZ DIYORSUNUZ HALA ISINIZ DUNYALIK EY UMMETI MUHAMMED (SALLALLAHU ALEYHI VE SELLEM)

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title