Haberler

İşte Obama'nın Kalacağı Kral Dairesi

Güncelleme:

Türkiye'nin dönem başkanlığını üstlendiği, dünyanın en büyük ekonomisine sahip ülkelerin oluşturduğu G-20'nin Liderler Zirvesi için Antalya'ya gelen ABD Başkanı Barack Obama'nın kalacağı yer netleşti. ABD Başkanı, ülke heyetinin de konakladığı Calista Luxury Hotel'in 240 metrekarelik kral dairesinde kalacak.

KALACAĞI YERLE İLGİLİ BİRÇOK İDDİA VARDI

Aylardır sır gibi saklanan ve büyük merak konusu olan ABD Başkanı'nın geceyi geçireceği yerin Antalya Körfezi açıklarına demirleyecek ABD Donanması'na ait uçak gemisi veya zirve oteli Regnum Carya'nın kurşun geçirmez 3 villasından biri olacağı konuşuluyordu.


Bu sabah saat 06.58'de Air Force One uçağıyla Antalya Havalimanı'na gelen ve karayoluyla Belek'e geçen Başkan Obama, 1000 kişilik ABD heyetinin de konakladığı Belek'teki Calista Luxury Hotel'in 240 metrekarelik kral dairesini seçti. Obama için otelin ana binasındaki kral dairesi ile ön kısmında bulunan bir villa hazırlanmıştı. ABD Başkanı, geceyi geçirmek için villa yerine kral dairesini tercih etti. Geniş güvenlik önlemlerinin alındığı otelde tüm planlamaları Obama'nın özel ekibi yaptı.


MUSLUKLARI ALTIN

11'inci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Rus milyarder Roman Abramoviç, dünyaca ünlü jazz sanatçısı Monica Molina, Koç Holding Şeref Başkanı Rahmi Koç gibi isimleri ağırlayan Calista Luxury Hotel'de, Barack Obama'nın kaldığı kral dairesi, antre, oturma odası, yemek odası, misafir tuvaleti, mutfak, geniş balkon, kıyafet odalı iki yatak odası, biri jakuzili diğeri küvetli iki banyodan oluşuyor. Dairenin, swarovski taşlı duvar kağıtları, 24 ayar altın kaplama muslukları bulunuyor.


ŞARAPLA KARŞILAMA

Özel hizmetlerin verildiği kral dairesinde konaklayanlar girişte kırmızı ve beyaz şarap ve elma ikramıyla karşılanıyor. Bahçesi, havuz ve Akdeniz manzaralı daire, antrede geniş karşılama masası, canlı aranjman çiçek, geniş ve rahat büyük koltuk, 4 tekli koltuk, 12 kişilik yemek masası, konforlu hazırlanmış yatak, özel ayarlanabilir yükseklikte bebek yataklarına sahip.

Akdeniz kıyısında özel plajı olan otelde 10 golf sahası bulunuyor. Tesis, lüks bir SPA merkezine de sahip.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Ekonomi

Barack Obama Regnum Carya Türkiye Antalya Turizm Kobi Politika Dünya Ekonomi Ekonomi Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bitlis İl Emniyet Müdürü kimdir? Ortaç Şekerlioğlu kimdir? Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir?
500

Yorumlar (14)

yalan atmayın antalya daki abd savaş gemisinde kal:

yalan atmayın antalya daki abd savaş gemisinde kalacak! size mi güvenecek adam!

0
20
yanıtYanıtla
EnderMobil-ANDROID:

Benim vergimle leks içinde yaşayanlardan hakkım haram zıkkım olsun

9
9
yanıtYanıtla
atillaMobil-ANDROID:

Elin arabı yapınca görgüsüz deyip küfrediyoruz, obama yapınca misafirperver oluyoruz ...hakikaten sorunlu arızalı bir millet olmaya başladık. Yani yamuk mu yamuk bi millet olduk.

14
2
yanıtYanıtla
ruhan:

otelde ben kaldım mükemmel bi otel calista

10
0
yanıtYanıtla
CcMobil-IOS:

Garsonlik yaptim orda harika...

7
1
yanıtYanıtla
Vatandaş Mobil-IOS:

Suudi Arabistan kralı ne yapıyor Gidip milyon dolar la otel kiralıyor Görgüsüzlük bu kadar ondan sonra Ortadoğu neden savaş böyle gerizekalı Başkanların yüzünden

3
3
yanıtYanıtla
önceliğiniz insan değil !:

Bir insanın kimliği, rengi, ırkı, kıyafeti vs. önemli değildirÖnemli olan kıyafetiyle(kimliği)ne yaptığıdır. Bu ülkede insanlar 1 milyon dolara ev alır ama önünde engelli park yeri, rampa bile yoktur. İslamda yol açmak sadakadır ama engelli erişimi hep hristiyan ülkelerdedir. Tam karşıt kesim de gelişmeyi savunurken hergün geçtiği engelli erişimi olmayan kaldırımları, okulları, hastaneleri görmez. Bu ülkede engelli çocuklar, okullarda rampa, asansör, lift, eng. tuvaleti olmadığı için okula gidemiyorSiz ocu bucu

5
0
yanıtYanıtla
Ferhat Mobil-IOS:

ABD çuval geçirdikleri zaman ne diyorduk

3
0
yanıtYanıtla
Ah ah:

Tüfek icat edildi mertlik bozuldu.

1
0
yanıtYanıtla
Mimarlık Hevesi:

Değişik bi tasarımı var beyler obamadan daha çok ilgimi çekti;999

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title