Haberler

Oba Stadı Lige Hazırlanıyor

Alanyaspor’da transfer ve lig hazırlıkları sürerken, Oba Stadı da tüm hızıyla yeni sezona hazırlanıyor.

Alanyaspor'da transfer ve lig hazırlıkları sürerken, Oba Stadı da tüm hızıyla yeni sezona hazırlanıyor.

Alanya'da Süper Lig heyecanı sürerken, Oba Stadı da Süper Lig kriterleri doğrultusunda yeni sezona hazırlanıyor. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından istenen standartların yerine getirilmesi ve lige hazır hale gelmesi için yoğun bir çalışma yapılıyor. Alanya Belediyesi ve Alanyaspor Başkan Yardımcısı Nazmi Yüksel, Fen İşleri Müdürü Özgür Karamut, Belediye Spor Müdürü Levent Uğur, Oba Stadı Müdürü Tolga Arslan, Alanyaspor Asbaşkanı Ahmet Paşaoğlu ve Bilal Gömeç, Oba Stadı'ndan Sorumlu Başkan Yardımcısı Mehmet Has, Kulüp Dış İlişkilerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Enver Vural, yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Alanya Belediyesi ve Alanyaspor Kulübü Başkan Yardımcısı Nazmi Yüksel, "Alanya Belediyesi olarak başkanımız Adem Murat Yücel'in önderliğinde Süper Lig'de mücadele edecek Alanyasporumuza büyük önem veriyoruz. Öncelikle halkımızın Oba Stadı'nda daha iyi şartlarda, daha kolay ve konforlu maç izlemesi için ne gerekiyorsa yapıyoruz. Ayrıca TFF tarafından istenen kriterleri yerine getirmek için büyük bir gayret içerisindeyiz. Stada giden yollarda yeni düzenlemeler ve asfalt çalışmaları yapıyoruz. Otoparkları yeniden dizayn ediyoruz ve zemini asfaltlıyoruz. Stat çevresinde ve girişlerde yeni güvenlik alanları oluşturuyoruz. Stat içinde yayıncı kuruluş ve TFF tarafından istenen kriterleri yerine getiriyoruz. Alanyaspor, çim alanda çalışmalar yapıyor. Bizler de kenar bölgelerinde beton ve protokol tribününde düzenlemeler yapıyoruz. Ayrıca protokol ve VIP odalarını yeniden düzenliyoruz" dedi.

Oba Stadı'ndan Sorumlu Alanyaspor Başkan Yardımcısı Mehmet Has ise, "Alanyaspor'a her konuda destek veren Alanya Belediye Başkanımız Adem Murat Yücel ve tüm ekibine Alanyaspor Yönetim Kurulu olarak teşekkür ediyoruz. Hem Oba Stadı'nda, hem de Zimbitlik sahasında Süper Lig'e yakışır işler yapıyor. Alanya el ele verdiği zaman neleri başarabileceğinin en büyük örneği Alanyaspor'dur. İnşallah hep birlikte çok daha iyi işler başaracağız" diye konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Alanya Belediyesi Oba Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title