Haberler

Aynı Villada Yine İlaçlı İçki, Yine Tecavüz İddiası

Güncelleme:

Antalya'da müzikholde çalışan Filiz G., kendisine ilaçlı bira ve kahve içirilip, grup sekse zorlandığı ve tecavüze uğradığı iddiasıyla şikayetçi oldu. Filiz G.'nin tecavüzle suçladığı şüphelilerden Cevat Y. hakkında, aynı villada 3 ay önce bir lise öğrencisine ecstasy hap verip tecavüz ettiği iddiasıyla da ayrı bir soruşturma yürütülüyor.

Döşemealtı İlçesi'ne bağlı Dağbeli Mahallesi yakınlarındaki müzikholde çalışan 26 yaşındaki Filiz G., 1 Haziran gecesi, burada tanıştığı Mesut H. adlı işadamının cipiyle yola çıktı. Mesut H., Fatih A. ile Gürcistan asıllı eşi Khatuna A.'nın da içinde bulunduğu cipiyle, tanıdıkları Emrah K. ve Kamile K. çiftinin evine gitti. Burada bira içen Filiz G. ile Mesut H., Fatih A. ile de eşi iddiaya göre grup seks yaptı. Ev sahibi Emrah K. ile eşi Kamile K. ise ilişkiye katılmayıp, izlemekle yetindi. Ertesi gün Fatih A. ile eşi Khatuna A., Filiz G.'yi Duacı Köyü'nde işadamı Cevat Y.'nin villasına götürdü. Burada ikram edilen kahveyi içtikten sonra kendinden geçen Filiz G.'ye, Cevat Y. zorla ters ilişki kurdu. Fatih A. ile Khatuna A., saat 22.30 sıralarında Filiz G.'yi evine götürüp bıraktı.

Filiz G.'nin ertesi gün şüpheliler hakkında şikayetçi olması üzerine soruşturma başlatan savcılık, olaya karıştıkları belirtilen kişilerin ifadesini aldı. Karşılaştırma yapmak üzere şüphelilerden sperm örnekleri de alındı.

"HAYATIMIZA RENK KATIYORDUK"

Oto alım satım işi yapan Emrah K., savcılıktaki ifadesinde suçlamaları reddetti. Emrah K., "Evimize misafir olarak geldiler, alkol aldık. Daha sonra uyumak istediler. Mesut H. ile Filiz G. yatak odamıza geçtiler ve uyudular" dedi. Eşi Kamile K. ise 9 yıllık evli olduklarını, yaklaşık 1 yıldır hayatlarına renk katmak için eş değişimi fantezisi yaşadıklarını belirterek, şöyle dedi:

"Önceleri bununla ilgili internet sitesinden partner bulduk. Siteden bulduğumuz çiftlerle önceden görüşüp tanışıyoruz. İki taraf da birbirini beğenirse karşı tarafın evine gidiyoruz. Biz hiç kendi evimize davet etmedik. İlk defa o akşam oldu. Bu konuda özellikle evli çift olmalarına özen gösteriyoruz. İlk zamanlar çift partnerleri internetten buluyorduk. Daha sonra tanıştığımız arkadaşların önerisiyle yeni çiftler tanıyorduk. O akşamki Filiz G. ve Mesut H.'yi, Fatih A. ve Khatuna A. aracılığıyla tanıdık. Ben eşime Mesut H.'yi beğenmediğimi söyledim. Olaya dahil olmadık. Ben ya da eşim karşı tarafı beğenmezse cinsel birliktelik yaşamayız. Filiz G. bizim evde istekliydi. Yatak odasında iki saat kaldılar. Evimiz 1+1 olduğu için biz koridorda bekledik. Filiz G.'nin zaman zaman 'Erkeğim' diye hitap ettiğini duyduk."

"BENDEN 5 BİN LİRA İSTEDİ"

İşadamı Mesut H. ise Filiz G.'yi olay gecesi Doğu Garajı semti civarından aldığını belirterek, "Canımız sıkılmasın diye arkadaşım olan Fatih A. ile eşini de yanımıza aldık ve bakkaldan bira alıp Kundu bölgesine gittik. Deniz kenarında biralarımızı içtik. Hep beraber Emrah ve Kamile K. adlı evli çiftin Kültür Mahallesi'ndeki evine gittik. Evin salon kısmında Filiz G. beni öpmeye başladı. Ben arkadaşlardan utandım. Filiz G. ile yan odaya geçtik. Normal yoldan cinsel ilişkiye girdik. Sabah ise Filiz G. benden 5 bin lira istedi. Bu kadar param olmadığını belirterek, 500 lira verdim. Daha sonra işe gittim. Beni tanımadığım bir numaradan, adının Süleyman D. olduğunu söyleyen bir kişi aradı ve 'Filiz G. ile birlikte olmuşsun ama yardımcı olmamışsın' dedi. Bu şahıs ayrıca bana tehdit mesajları attı. Bu kişiden de şikayetçiyim" diye konuştu.

İş adamı Cevat Y. ise Fatih A.'nın kendisini arayıp evine gelmek istediğini söylediğini belirterek, "Evime geldiler. Kahve ikram ettim. Filiz G. benimle olmak istedi. Biz de odaya girip birlikte olduk. Benim işim olduğu için evden ayrılırken Filiz G. benden para istedi. Ben de hiçbir para karşılığı birlikte olmadığımı söyledim. Kimseye tecavüz etmedim" dedi.

Bir sitede kapıcılık yapan Fatih A. ise suçlamaları kabul etmeyerek, "Filiz G.'nin tefeciye 10 bin lira borcu varmış. Bunun 5 bin lirasını Mesut H. ödeceğini söylemiş, ama yardım etmediğini belirterek ağladı. Yanımıza alıp Cevat Y.'nin evine gittik. Filiz G. burada da Cevat Y. ile ilişkiye girdi. Akşam üzeri evinin yakınına bıraktık" dedi.

LİSELİ KIZLA GRUP SEKS İDDİASI

Şüphelilerden Cevat Y. hakkında savcılık, 3 ay önce de lise öğrencisi 17 yaşındaki B.Y.Ş.'ye ecstasy hap verip grup seks yaptıkları iddiasıyla başka bir soruşturma yürütüyor. Olayla ilgili 5 kişi daha aynı soruşturma kapsamında ifade verdi. Bu olayla ilgili şüpheliler ve B.Y.Ş.'den alınan kan, kıl ve doku örnekleri, uyuşturucu madde ve DNA testi sonuçları bekleniyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Döşemealtı Dağbeli Antalya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Mart 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 29 Mart 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mart Resmi Gazete yayımlandı! 32503 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Teravih namazı 8 rekat kılınır mı?
500

Yorumlar (4)

ömer:

ne sabırlısın ALLAHım

14
0
yanıtYanıtla
ülkemin gizli gündemi:

Vay beee... Hikayeye bak. Dallas mallas bunun yanında çocuk filmi kalır. Madem satılığa çıkardın, ne diye alanı şikayet edersin be kadın.

10
1
yanıtYanıtla
SİBEL:

SİZİN GİBİ MAHLUKLARIN YÜZÜNDEN CEHENNEMİN OLDUĞUNA SEVİNİYORUM İYİ Kİ CEHENNEM VAR SİZİN GİBİ İNSANLAR İÇİN YAŞASIN CEHENNEM SİZİN GİBİ MAHLUKLARA NE DESEK AZ

4
0
yanıtYanıtla
ELA:

Tek kelime IGRENCSINIZ .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title