Haberler

"PKK" Yazılan Tepeye Türk Bayrağı Dikildi

Güncelleme:

Orman Genel Müdürlüğü'nün kısaltması "OGM" yazısının tahrip edilerek "PKK" yazısıyla değiştirildiği Manisa'nın Salihli ilçesindeki tepeye, dev Türk bayrağı dikildi.

Manisa'da Kurşunlu Kaplıcaları Yolu üzerinde bulunan dağlık alana geçen yıl beyaza boyanan taşlarla Orman Genel Müdürlüğü'nün kısaltması "OGM" yazılmıştı. Terör örgütü PKK, Orman Genel Müdürlüğü'nün kısaltması "OGM" yazısının tahrip ederek "PKK" yazısıyla değiştirdi. Yazının yazıldığı o yere bugün Salihli Orman İşletme Şefliği ve hayırsever işadamı İbrahim İlhan'ın katkılarıyla, 24 metrelik bir direk dikildi. 24 metrekare büyüklüğünde Türk Bayrağı törenle göndere çekildi.

"OGM" YAZILDI

Kurşunlu Kaplıcaları Yolu üzerinde bulunan dağlık alana geçen yıl beyaza boyanan taşlarla Orman Genel Müdürlüğü'nün kısaltması "OGM" yazıldı. Geçen 8 Ocak'ta bazı kişiler bu taşları kullanarak "PKK" yazdı.

YAZIYI OLUŞTURAN TAŞLAR DAĞITILDI

Köylülerin ihbarıyla güvenlik güçleri inceleme yapıp, yazıyı oluşturan taşları dağıttı. OGM yazısı tekrar yazılmazken, taşlar alandan kaldırıldı.

İKİ KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Polis olayla ilgili S.K (16) ve K.Ö.'yü (18) gözaltına aldı. Adliyeye sevk edilen iki şüpheli, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

O TEPEYE DEV TÜRK BAYRAĞI DİKİLDİ

Yazının yazıldığı o yere bugün Salihli Orman İşletme Şefliği ve hayırsever işadamı İbrahim İlhan'ın katkılarıyla, 24 metrelik bir direk dikildi. 24 metrekare büyüklüğünde Türk Bayrağı törenle göndere çekildi. Manisa Orman İşletme Müdürü Yasin Yaprak, Salihli Orman İşletme Şefi Gökhan Erkmen, hayırsever iş adamı İbrahim İlhan da düzenlenen törene katıldı.

"TÜRK BAYRAĞINI İNDİRMEYE KİMSENİN GÜCÜ YETMEZ"

Bayrağın göndere çekilmesinin ardından katılımcılar İstiklal Marşı okudu. Hayırsever işadamı İbrahim İlhan, Türk Bayrağı'nı indirmeye kimsenin gücünün yetmeyeceğini söyledi. İlhan, "Yaşadığımız bu tatsız olay derin bir üzüntüye neden olmuştu. Biz de bu olaya duyarlılık göstererek Orman İşletme Şefliği ile birlikte bayrağımızı tekrar göndere çektik" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Orman Genel Müdürlüğü İbrahim İlhan Salihli Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (22)

ŞANLIURFALI:

HAVADA KARADA SUDA DÜNYANIN HERYERİNDE SENİN LEYİZ TÜRKİYEM

50
16
yanıtYanıtla
rıha urfa:

yav he he beyinsiz

yanıt7
yanıt15
Dost:

Bayrak da artık sizi kurtarmaz. Hemen orta asya''ya kacın

15
51
yanıtYanıtla
sada:

sen de mezopotamya ya kaç nankör eşek

yanıt4
yanıt14
Ankaralı:

Artık bu hainleri toplu halde temizlemeye başlayalım,

58
6
yanıtYanıtla
Xboy:

Hain kaynıyor memleket başta bu chpliler

28
12
yanıtYanıtla
salih:

başkası uzaya gıtsın sızlerde kıbırlı şekılde bır türk dünyaya bedel hayalıyle bayrakla yaşayın bayraklar gelıp gecıcıdır ınsanıza yatırım yapınkı bayrakda toprakta kalsın halkın günlını fethetın sılahla zora olmaz adaletle hukukla eşıtlıkle eşıt davranmayla olır yalakalıkla kıbırle gıdersek tayıbın yaptığı tam tersı bıze düner tayıp kıme dost olmışsa o ülkemızın bır nomara döşmanı olmış

10
11
yanıtYanıtla
Diyarbakırlı 2:

Sonra salihli bir işçimize sordum kürtler burda ne yapıyor abi dedi çingenelerle arkadaşlık yapıyorlar öyle sami oluyorlarki içiyorlar içiyorlar kavga ediyorlar biribirlerini bıçaklıyorlar sonra barışıyorlar sonra yine kavga ediyorlar, Vala hakını yemiyelim Diyarbakırda bir iş ilanı versen binlerce genç gelip dürüstçe çalışır

12
7
yanıtYanıtla
t.c osmanli:

onu yazani idam edin edemesseniz oldurun

8
8
yanıtYanıtla
MEHMETCIK:

Arkadaşlar bence Devlet Dogu Anadolu ve Güney dogu bölgesinde Gösterilerde Yüzünü Kapatana Molotof Atana direk Askeriye Vur Emri verilmeli Saat akşam 7 Sonra Sokaga Çıkanı vuracan Yoksa Terörle Mücadele edilemez Ne bu Hergün Şehit Haberleri Gelecene Şehit Analari Agliyacana böyle Çözüm yapılmali bak birdaha Yüzünü Kapatıp Molotof Atan Karakol Basan Asker Şehit birdaha olurmu Hepsi Kuzu olur Zaten en Son Sözü Asker Söyler Sag Yakaladiklarinizi Milletin önünde Vurun İdam Edin

11
3
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title