Haberler

O Ses Türkiye Şampiyonu Milas'taydı

O Ses Türkiye şampiyonu Emre Sertkaya, Milasgücüspor Kulübü yararına düzenlenen gecede konser verdi.

O Ses Türkiye şampiyonu Emre Sertkaya, Milasgücüspor Kulübü yararına düzenlenen gecede konser verdi.

Özel bir televizyon kanalında düzenlenen 'O Ses Türkiye' yarışmasının bu yılki şampiyonu Emre Sertkaya, Milaslı hayranlarına unutulmaz bir konser verdi. Muğla Mahalli Ligi'nde bilhassa alt yapı takımlarına büyük önem veren kırmızı-beyazlı ekibin, alt yapısından yetişen birçok tanınmış sporcuları Türk futboluna kazandıran Milasgücüspor Kulübü'nün tertip etmiş olduğu 'Yaz Konseri' genç dinleyiciler tarafından ilgi ile takip edildi.

Ses yarışmasında birinci gelen genç yetenek Emre Sertkaya'yı Milas'a getiren Milasgücüspor Kulübü, dün akşam Milas Amfi Tiyatro'da yapılan konserde Milaslı müzikseverlerin takdirini kazanmayı bildi.

Türkiye ses yarışmasında birçok tanınmış sanatçıları geride bırakarak şampiyon olan ve gelecek vaat eden çiçeği burnundaki genç şarkıcı; 2 saat süren konserde okuduğu popüler parçalarıyla Milaslı genç kızların alkışlarını topladı.

Pop müziğini seven gençlerin katıldığı konserde, şarkıcının beğeni toplamasının ardından orkestra elemanlarının kaliteli müzik yapmaları hayranlıkla izlendi.

Yaklaşık 250 seyircinin takip ettiği konser, herkes tarafından beğenildi. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Türkiye Muğla Milas Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title