Haberler

O Ses Türkiye'nin Şampiyonu Elnur Oldu

Güncelleme:

O Ses Türkiye finalinde izleyicilerden en çok oyu alan Elnur Huseynov O Ses Türkiye şampiyonu oldu.

O Ses Türkiye yayınlanan final bölümüyle bu sezona noktayı koydu. Yarışmayı ise izleyicilerden en çok oyu alan ve Ebru Gündeş'in takımında yer alan Elnur Huseynov kazandı.

ZEO JAWEED İLK TURDA ELENDİ

Final gecesinde ilk iki şarkının ardından bir kişi yarışmaya veda etti. İlk üçe kalan ve birincilik için mücadele eden isimler Elnur Hüseynov , Emrah Güllü ve Kaya Aslantepe oldu. Zeo Jaweed ilk turda şarkıyı unutmanın talihsizliğini yaşadı ve elendi.

ACUN ILICALI : BENİM FAVORİM ELENDİ

İlk üçe kalamayan Zeo için Acun Ilıcalı "Açık söyliyeyim benim favorim sendin. Senin kazanmanıgönülden istedim. Ben rap seviyorum. Biz rap sevenler çoğunlukta değiliz. Son 4'e kaldın ki bu çok büyük başarı. İnan çok üzgünüm şu anda. Hadise ile birlikte elendik" dedi. Zeo ise 'Bir nesil raple büyüyecek' diyerek yarışmaya veda etti. Acun Ilıcalı Zeo Jaweed 'in elenmesine çok üzüldü ve 'Zeo eve gitme gece değerlendirme yaparız' diyerek teselli etti.

İKİNCİ TURDA EMRAH ELENDİ

İkinci tur elemelerinde ise Emrah elendi. O Ses Türkiye Finalinde ise iki isim baş başa kaldı. Elnur ve Kaya birinci olmak için kıyasıya bir yarış içine girdi.

ELNUR ŞAMPİYON OLDU

O Ses Türkiye'nin birincisi de SMS oylarıyla belirlendi. Rakibinden daha fazla SMS alan Elnur bu sezonun şampiyonu oldu. Elnur Huseynov, yarışmada Ebru Gündeş'in takımında yer alıyordu.

ELNUR HUSEYNOV KİMDİR?

O Ses Türkiye yarışmasına katılan Elnur Hüseynov sesiyle jüriyi büyüledi. O Ses Türkiye'de jüriyi kendine hayran bıraktıran Elnur Huseynov'ın performansı herkesin takdirini almayı başardı. Şarkılar sonrasında Jüriden Özkan yarışmacıyı ayakta alkışladı. Elnur Huseynov karar anında Ebru Gündeş'i seçmişti.

Elnur Hüseynov'un, ülkesi Azerbaycan'da da oldukça ünlü olduğu biliniyor. Azerbaycan'da katıldığı 2 yarışmada da birinciliği olan Hüseynov, Ebru Gündeş'in takımında olmayı seçti. Oldukça iddalı bir yarışmacı olan Elnur Hüseynov 1992'de müzik eğitimi almaya başlamış.

27 yaşındaki Hüseynov 1992′de konservatuara girerek piyano eğitimi almaya başladı. 1999′da Bakü'ye taşındıktan sonra, tıp okumaya başlayan Elnur, bir yıl sonra tekrar müzik eğitimine döndü.

Şu anda eğitimine hala devam ediyor. Bu süre içinde Azerbaycan Devlet Opera ve Bale Salonunda çalıştı. 2001 yılında Şarkını Söyle yarışmasında birincilik ödülü aldı ve 2004 yılında imaj ve stil üzerine eğitim almaya başladı.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Acun Ilıcalı Ebru Gündeş Azerbaycan Türkiye Magazin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (420)

by bilenmobilWeb@haberler.com:

Kumarda kazanan her zaman kahvecidir beyler bayanlar bosuna yirtmayin kendinizi acun kazandi 3 ay sonra bu adami kimse hatirlamaz:

162
27
yanıtYanıtla
SevdamobilWeb@haberler.com:

Gerçekten hıc anlamıyorum sızı.azerı sızın dusmanınızmı Azerı turk ne farkeder.bır kurt sampıyon olsaydı daha mı ıyı olurdu.haksızlık yapmayın.fınalde elnurdan daha guclu ses yoktu.adamın dunya çapında bır sesı var.hakettı kazandı.ayrıc ben bır azerı olarak ses gönderen,destek olan tum turk halkına teşekkür edıyorum.

50
55
yanıtYanıtla
erdalm@m.m:

evet sevda hanım bir kürt kazansaydı daha iyi olurdu. kısacası çünkü kürtler bu bayrağın altında tc. Vatandaşı canakkalede kürtler türklere yardım etti. Azeriler değil

yanıt0
yanıt2
mucahit ekicim@m.m:

Keske kurt kazansaydi.dedesi canakkalede sehit olmus bir kurt.

yanıt0
yanıt1
ali uysalm@m.m:

Evet daha iyi olurdu bj kurt sampiyon olsaydi

yanıt0
yanıt0
Sevdam@m.m:

Sayın Sercan bey allah sıze kürtlerden hayır versın ne dıyegım.bugune kadar mılyonlarla ınsanınızı katleden megerse azerılermıs,kürtler degıl.hep onları ve ermenileri bastacı yaptınız zaten yıllarca

yanıt2
yanıt0
Sevdam@m.m:

Kürtler turklere yardımmı ettı Yuuhh dıyorum da başka bısey demıyorum artık.

yanıt0
yanıt0
KamaMobil-IOS:

Gül türkce bir wey soylemesine gerek yoj justin biber de türkce kelime bilmiyo ama onu gorunce cildiriyosunuz kardew ülke vatandawi o siz bizim dilimizi biliyormzsunuz? Hayir bilmiyorsunuz! Kazanmsk icin türkceyi bilmeye gerek yok! Ukraynali kizi destekliyodunuz azeri oluncami kotu!

50
18
yanıtYanıtla
Sevdam@m.m:

Aynen kama hanım.eger sampıyon zaferi degıl de,baska bır ülkeden bırı kazanmış olsaydı,bu kadar tepkı cekmezdı.ooohh ne ala memleket.azerbaycanın petrolunu.dogal gazını kullan,ondan sonra da bızı beyenme.sız zaten hrant dınk,hayko cepkın,Rober Hatemo gıbı ermenılerı desteklersınız.keske elnur rusyadakı o sese katılsaydı,orda daha sıcak karsılanırdı.

yanıt7
yanıt0
Gökhan izmirmobilWeb@haberler.com:

Bence elnur aşk şarkısını sölediği gün şampiyon olmuştu benm gözümde daha o gün dedimki tam finallik bir şarkı keşke finalde söyleseydi bunu die. kalbim temizmiş tekrar okudu hakkıyla kazandı helal olsn tebrik ediyorm yürekten..

21
45
yanıtYanıtla
Sevdam@m.m:

Sayın Sercan bey allah sıze kürtlerden hayır versın ne dıyegım.bugune kadar mılyonlarla ınsanınızı katleden megerse azerılermıs,kürtler degıl.hep onları ve ermenileri bastacı yaptınız zaten yıllarca

2
0
Sevdam@m.m:

Kürtler turklere yardımmı ettı Yuuhh dıyorum da başka bısey demıyorum artık.

0
0
Tüm 420 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title