Haberler

O Ses Türkiye'ye "Görümce" Gupse Özay Damgasını Vurdu

Güncelleme:

Son günlerde "Görümce" filmiyle adından bahsettiren, Gupse Özay'ın O Ses Türkiye'ye katılan Danilo'nun ablası olduğu ortaya çıktı. O Ses'te eğlenceli anlar yaşandı.

Görümce filminin sürprizlerinden biri olan Danilo Zanna, O Ses Türkiye'ye katıldı. Son günlerde "Görümce" filmiyle adından bahsettiren Gupse Özay, Danilo'ya desteğe gelince stüdyoda eğlenceli anlar yaşandı.

GÖRÜMCE KIRDI GEÇİRDİ

Danilo Zanna, Türkiye'nin "Elin Oğlu", "Zahide ile Hayata Yetiş", "İtalyan İşi" programlarından tanıdığı İtalyan bir şef. Âşık olduğu Türk kızının peşinden İstanbul'a gelen "Görümce"de iyi bir performans sergileyen İtalyan şef, bir yeteneğini daha gösterdi. Danilo Zanna, TV8'deki "O Ses Türkiye"de şarkı söyleydi. O Ses Türkiye ekibinden sadece Acun Ilıcalı'nın haber olduğu durum, jüri üyelerine de sürpriz oldu. Gupse Özay da kulisten ona destek verdi. Ortaya oldukça eğlenceli görüntüler çıktı.

Kaynak: Acunn.com / Magazin

Gupse Özay Türkiye TV Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title