Haberler

O PKK'lıların Bahar Şenliğinde Ne İşi Vardı

Güncelleme:

Nihayet biri bu soruyu sordu

Hürriyet yazarı Akif Beki, Ağrı'da PKK'lıların TSK'ya ateş açması sonrası çıkan çatışma üzerine bir yazı kaleme aldı.

Akif Beki yazısında Ağrı'daki çatışmayı ele aldı, "O PKK'lıların bahar şenliğinde ne işi vardı" diye sordu.

İşte Akif Beki'nin yazısından bazı bölümler:

Nasıl oluyor da "O silahlı adamların, o bahar etkinliğinde ne işi vardı" demiyorlarmış. Nasıl oluyor da devletin meşru silahlı gücüyle saatlerce aralıksız çatışan gayrimeşru bir silahlı unsuru, mağdur taraf gibi gösteriyorlarmış..

UZUN NAMLULU SİLAHLARIN BAHAR ŞENLİĞİNDE NE İŞİ VAR

Nasıl oluyor da bir bahar şenliğinde güvenlik tedbiri alan jandarma, provokasyon yapmış sayılıyor. Fakat bahar şenliğine elinde uzun namlulu silahlar ve ağır cephaneyle gelen PKK'lılar, provokatif saldırıya uğramış gibi gösteriliyormuş..

NASIL OLUYOR DA PKK DEĞİL ASKER SUÇLANABİLİYOR

Nasıl oluyor da elinde silahla propaganda çalışması yapmaya gelen PKK'lılar değil de.. Onlara müdühale eden asker iktidar partisine oy toplamakla, silahlı seçim çalışması yapmakla suçlanıyormuş..

Nasıl oluyor da askerle silahlı çatışmaya girenler değil de asker silah kullandığı için suçlanabiliyormuş..

PKK ATEŞ AÇINCA ASAYİŞ, JANDARMA YAPINCA BARIŞ BOZULUYORMUŞ

Nasıl oluyor da PKK'lılar askere kurşun sıkınca asayişi, düzeni, barışı bozmuş olmuyor.. Ama jandarmanın asayiş birlikleri karşılık verince barışı bozmuş, savaşı kışkırtmış oluyorlarmış..

BUNLARI DİYEBİLECEKLER Mİ

Aklı karışmış, saf saf soruyor arkadaşım..

Velhasıl arkadaşım, Selahattin Başkan'ın yaydığı her türlü komplo teorisine abuk sabuk demeden inanmaya hazırım. Yeter ki şunu da desin, diyebilsin..

Yahu, eşkıyanın elde silah köye, mezraya, şehre inmesine nasıl göz yumsun jandarma. Dağdan inin ama silahlarınızı bırakarak inin siz de. Bu tür provokatörlerin eline istismar edecekleri fırsatlar vererek bizi niye zorda bırakıyorsunuz.

Kaynak: Ensonhaber.com / Güncel

Akif Beki Hürriyet Ağrı Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title