Haberler

O Kafe Suç Duyurusunda Bulunmaya Hazırlanıyor

Eskişehir’de sahiplendiği kediyi işkence ederek öldürdüğü iddia edilen üniversite öğrencisi hakkında kediyi aldığı kafe sahipleri suç duyurusunda bulunmaya hazırlanıyor.

Eskişehir'de sahiplendiği kediyi işkence ederek öldürdüğü iddia edilen üniversite öğrencisi hakkında kediyi aldığı kafe sahipleri suç duyurusunda bulunmaya hazırlanıyor.

"Cafe de Kedi" adlı mekan sahiplerinin sahiplendiği kediyi işkence ederek öldürdüğü iddia edilen M.C.A. hakkında yarın Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığı'na dilekçe verecekleri öğrenildi. Mekan tarafından sosyal medyada da yayınlanan şikayet dilekçesinde, M.C.A. isimli şahsın psikolojik durumunun normal olmadığı öne sürülerek, "285........ TC kimlik nolu B.... Odunpazarı/Eskişehir adresinde ikamet etmekte olan C.A. isimli şahıs, 26.09.2013 tarihinde Cafe de Kedi'den 'İletki' isimli tekir kediyi ekte bulunan sahiplendirme sözleşmesiyle sahiplenmiş olup, sahiplendiği kediyi bağırsaklarını dışarı çıkararak işkence ile can çekmesine sebep olarak öldürmüştür. Bu olayı da cep telefonuna kaydederek, mesaj yoluyla arkadaşlarıyla twitter'dan ve facebook'tan da çevresindekilerle paylaşmıştır. Ekte, cep telefonundan attığı mesajları, attığı twittleri görebilirsiniz. Telefonla rutin kontrol için kendisi Cafe de Kedi'den arandığında kedinin iyi olduğu bilgisini vermiştir. Şahsın arkadaşları tarafından 10.02.2014 tarihinde olay ifşa edilmiş ve şahıs hakkında satanist olduğu, uyuşturucu kullandığı tarafımıza bildirilmiştir. Şahsın komşuları ile konuştuğumuzda ilk önce beyaz bir labrodor köpeği olduğunu ama sonradan görmediklerini, yakın zamanda da siyah bir yavru köpeği evinde beslediği söylenmiştir. Bahsi geçen köpeklerin de aynı akibete uğrama ihtimali maalesef ki bulunmaktadır. Şahsın psikolojik durumunun normal olmadığı, sadece hayvanlara değil, insanlara karşı da tehlikeli olabileceği, yaptığı bu elim olaydan dolayı gayet açık ve nettir. Bu bağlamda 5199 Sayılı Hayvanları Koruma Kanunu'na göre sahipli ya da sahipsiz hayvanların öldürülmesinin suç olmasına istinaden bu eylemi yapan C. A.'ya 5199 Sayılı Hayvanları Koruma Kanunu'na göre idari soruşturma açılıp idari para cezası verilmesini, C.A.'nın psikolojik tedavi altına alınmasının toplum sağlığı açısından gerekli olup, uyuşturucu kullanımı konusunda da araştırma yapılmasını ve gerekli görüldüğü takdirde tedavi altına alınmasını arz ederiz. Dilekçemize 4982 ve 3071 sayılı yasalar gereği tarafımıza son durum yapılacak işlemler ve neticeleri hakkında bilgi ve cevap verilmesini emir ve müsaadelerinizle saygılarımızla arz ederiz" ifadelerine yer verildi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Başsavcılığı Odunpazarı Eskişehir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title