Haberler

    O İki Model Güvenlik Sınavını Geçti Mi?

    Volkswagen Tiguan ve Seat Ateca zorlu EuroNcap çarpışma testine katıldı.

    Volkswagen Tiguan ve Seat Ateca zorlu EuroNcap çarpışma testine katıldı. Uzunca süre otomobil severleri meraklandıran Seat Ateca çarpışma testlerinden 5 yıldız ile ayrıldı. Önden çarpmalarda sürücünün göğüs kafesi hariç tüm uzuvlara tam koruma sağlayan model aynı başarıyı yolcu içinde gösterdi. Tam karşıdan düz duvar çarpmalarında model Sürücünün göğüs kafesi dışında tüm eklemlerine tam koruma sağlarken, arkada oturan yolcunun göğüs kafesine tam koruma sağlamıştır. Yandan araç ile çarpmalarda baş kısmı dışında tam koruma sağlayan Ateca, sabit direk çarpmalarında ise güğüs ve baş kısmı dışında tüm uzuvlara tam koruma sağlamıştır. Önden ve arkadan çarpmalarda da boyun kısmına tam koruma sağlayan Seat Ateca EuroNcap çarpışma testlerinden 5 yıldız ile ayrılmayı başardı.


    Volkswagen Tiguan’da güvenlik testlerinden 5 yıldız almayı başardı. Önden yarım yüzey çarpmalarda sürücü ve yolcunun göğüs kafesi dışında tüm eklemlerine tam koruma sağlanmıştır. Tüm düz duvar çarpmalarında sürücüye maksimum koruma sağlanırken arka yolcunun göğüs kafesine sınırlı koruma sağlanmıştır. Yandan araç ve sabit direk çarpmalarında tüm uzuvlara tam koruma sağlayan model, önden ve arkadan çarpmalarada tam koruma başarısını göstermiştir. Bu sonuçlarla yeni Volkswagen Tiguan’da çarpışma testlerinden 5 yıldızı kaptı.

    Kaynak: Carmedya.com / Otomobil

    Volkswagen Seat Otomobil Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title