Haberler

O Hayat Benim 110.Bölüm Son Fragmanı! Yeni Bölümde Neler Olacak?

Güncelleme:

O Hayat Benim 110.bölüm fragmanı yayınlandı. 110.bölüm fragmanında dengeler sarsılıyor, riskler alınıyor! O Hayat Benim 109.bölümde ne oldu ve 110.bölümde neler olacak. İşte tüm detaylar.

Başrollerini Keremcem, Ezgi Asaroğlu, Ceren Moran, Sinan Albayrak, İclal Aydın, Süleyman Atanısev ve Oya Başar'ın paylaştığı, pazar günlerinin klasikleşmiş dizisi O Hayat Benim'in son fragmanı yayınlandı. Bu akşam saat 20.00'da yayınlanacak 110.bölüm ile ilgili son detaylar 2.tanıtım fragmanında ortaya çıktı!

O HAYAT BENİM 109.BÖLÜMDE NE OLDU?

"Efsunsuz bir hayat mümkün mü?" sorusu, bu bölümlerde dizinin ana odağı oldu. Arda, Sultan, Nuran ve Bahar hayatına devam etmeye çalışıyor. Aile mahkemesi Nuran ile ilgili kararı verse de, Efsun'un nerede olduğu bilinmiyordu.

Ölümün kollarına düşen sadece Efsun da değildi. Ateş'in Cemre'yi adalete teslim etme çabası, bir yaşama daha mal olmak üzereydi. Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak! Kısmetsiz Mahallesinde Zühal ve Seçil, Ganimet'i avuçlarına almak için uğraşmaya devam ediyor.

Pertev'in ikiyüzlülüğü, yalanları işe yaramaya başlarken, Volkan üst üste yediği tokatlarla artık patlamanın sınırında kaldı. Efsunsuz bir hayat Volkan için de mümkün değil artık!

O HAYAT BENİM 110.BÖLÜMDE NE OLACAK?

Ateş bir kez daha merhametine yenilmemeye kararlıdır. Ansızın hayatına girip ona şantaj yapmaya kalkışan ama bir yandan da korkmuş, zavallı bir kız gibi görünen Reyhan'la arasına bir duvar örmeye çalışır. Bahar içinse veda vakti gelip çatmıştır. Hayatına hangi yoldan devam edeceğine karar verecektir artık... Mehmet Emir şirketini, ailesini korumak için çok riskli bir adım atmıştır. Hülya ise abisine yardım edebilmek uğruna herkesi harcayabilecek kadar çaresizdir. Volkan'ın kendini kaybedip yaptığı bir hata, Efsun'la Nuran'ın, sadece onların değil, Arda ve Sultan'ın da hayatlarını bir anda altüst eder. Atahan Konağına elveda deyip Kısmetsiz Mahallesine, gecekondu yaşamına dönme vaktidir artık!

O Hayat Benim 110.bölümü bu akşam saat 20.00'da FOX TV ekranlarında olacak.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sinan Albayrak Ezgi Asaroğlu Keremcem Aydın Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title