Haberler

O Görüntülerdeki Şüpheli Yakalandı

Şişli' de trafikte kalan cipin camına taşla vurarak, zorla bahşiş istediği öne sürülen Yunus Emre E., polis tarafından saat 05.00'te Gezi Parkı'nda yakalandı. Şişli Asayiş Büro Amirliği'nde yapılan yasal işlemlerden sonra, İstanbul Adliyesi'ne sevk edilen 20 yaşındaki şüpheli, "Arabanın camına taşla vuran ben değilim. Görüntülere bakarsanız görürsünüz" dedi.

Görüntülerin medyada yayınlanması ile tepki çeken olay geçtiğimiz pazar akşamı, Şişli Askerocağı Caddesi üzerinde yaşandı. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, cipin sürücüsü K.E.'ye ulaştı. Ancak sürücü şikayetçi olmadı.

Çalışmalarını sürdüren polis, şüpheliyi sabah saatlerinde Taksim Gezi Parkı'nda yakaladı. Polis merkezinde görüntüleri izlettirilen Yunus Emre E. ilk görüşmede şahsın kendisi olduğunu kabul etti. Yunus Emre E. olay sırasında alkollü olduğunu hiç bir şey hatırlamadığını söyledi. Şişli Asayiş Büro Amirliği'nde ifade veren Yunus Emre E. mala zarar verme ve şantaj suçlarını işlediği gerekçesi ile İstanbul Cumhuriyet Savcılığı'na sevk edildi. Bu arada görüntülerde yer alan ve ismi belirlenen ikinci kişinin de yakalanması için çalışmalar sürüyor. - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Adliyesi Şişli Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title