Haberler

Engelli İşareti Olan Otomobil, Engelliler İçin Yapılan Rampaya Park Etti!

Güncelleme:

Çanakkale'de, engelliler için kaldırıma yapılan rampa önüne geçişi kapatacak şekilde park edilen otomobil tepki çekti. Otomobilin engelli aracı olması öfkeyi artırdı.

Çanakkale'de, engellilerin yaşamını kolaylaştırması için kaldırıma yapılan rampa önüne geçişi kapatacak şekilde park edilen otomobil tepki çekti. Otomobilin bir de engelli aracı olması hem şaşkınlık yarattı hem de öfkeyi arttırdı.

KAPANAN YOL YÜZÜNDEN ÇARESİZ KALDI

Mehmetçik Bulvarı üzerindeki Halk Bahçesi'nin Zübeyde Hanım Kapısı önünde bulunan engelli rampasının önüne, bir otomobil park etti. Bu sırada akülü tekerlekli sandalyesiyle bahçe içinden geçerek yöneldiği rampayı kullanmak isteyen 32 yaşındaki Emel Sorgut, kapanan yol yüzünden çaresiz kaldı. Bebek arabasıyla gezintiye çıkan bazı vatandaşlar da yoldan geçemedi.



ENGELLİ OTOMOBİLİ OLDUĞUNU GÖRÜNCE ŞAŞIRDI

Rampa önüne park edilen otomobilin bir de engelli aracı olduğunu fark eden Sorgut, büyük şaşkınlık yaşadı. Sorgut, cep telefonuyla polisi aradı. Yolun kapatıldığını ve çaresiz kaldığını söyledi. Bulvara trafik ekipleri sevk edildi. Trafik polisleri, 'engelli geçidi, park yapılamaz' tabelası bulunmasına rağmen hatalı park yapan sürücüye ulaşmaya çalıştı. Ancak başarılı olamadı. Bunun üzerine olay yerine çekici çağrıldı. Duyarsız sürücü vatandaşların tepkisini çekti. O an Emel Sorgut tarafından da cep telefonuyla fotoğraflandı.



SÜRÜCÜNÜN ENGELLİ OLDUĞUNA İNANMIYOR

Bedensel engelli Emel Sorgut "Ben bu aracı kullanan kişinin engelli olduğuna inanmıyorum. Engelliler üzerinden alınan bir araba bu. Yoksa bir engelli başka bir engelliye yapmaz bunu. Yüzde 50 vergiden yırtmak ve ucuza almak için yapmıştır yani. Sağlam bir insan kullanıyordur. ya da bir elinde aksama vardır ona almıştır. Yoksa gerçekten bir engelli yapmaz bunu" diyerek sürücüye tepkisini dile getirdi.



Yaklaşık 20 dakika sonra gelen çekici, engelli otomobilini çekerek Kamyon Garajına götürürken, engelli Emel Sorgut da yoluna devam edebildi. Duyarsız sürücünün kim olduğu ise öğrenilemedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Zübeyde Hanım Çanakkale Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle! Zorunlu karşılık faiz oranı ne kadar oldu? Merkez Bankası'ndan yeni karar 26 Nisan Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 26 Nisan burç yorumları nedir?
500

Yorumlar (26)

08:

kendi yaşasında baskaları yaşamasada olur mantık bu milletimizde

10
0
yanıtYanıtla
AAA:

ÜLKENİN HALİ BU. ELİNİ FIRSATI GEÇİREN KENDİNE SARAY YAPTIRIYOR.

4
6
yanıtYanıtla
YARGIÇ:

Evinde yatalak hastası olanlar araçlarını bu insanların üzerine alarak plakası engelli işarati şeklinde oluyor fakat aracı yine sağlam olan insan kullanıyor engellilerin faydalandığı herşeyden yararlanıyor. Devlet bunada bi kısıtlama getirmeli araçlarıda zaten çok ucuz fiyata alıyorar. Çoğu bunu ticarete döktü zaten. Engelli vatandaşlarımın allah yardımcısı olsun. .

4
3
yanıtYanıtla
ALPEREN27:

ALLAH SANADA ? ÖZÜRLÜ BİR EVLAT VERİR İNŞALLAH SENDE TİCARET YAPARSIN. AMİNNNNN

yanıt4
yanıt4
Layıksın bu ülkede yaşamaya:

O engelli yakını onu sırtında mı taşısın yani. Millet vekili maaşını sorgulamazsınız, makam arabalarının benzinini ödersiniz bu mu fazlalık göründü gözüne. O engelliler kimlik alabilmek için bile yatalak olmasına rağmen hastaneye doktorun ayağına getirtiliyor. Vergi ödüyor ama kaldırımlarda rampa yok. Hastaneye bile engelli park yeri olmadığından gelemiyor mecburiyet dışında. Çocuksa okula gidemiyor okulda düzenleme olmadığı için . . . Salak salak salak salak sen daha çok makam arabası benzini öde

yanıt1
yanıt0
XMobil-IOS:

O levha tum dunyada engelliler icin park yeri anlamini tasir . Turkiyede ise bambaska

5
0
yanıtYanıtla
ali:

tabela engellı aracı park alanını gosterıyor yasak oldugunu gostermıyor ıkıncısı beledıye gırısın sag ve sol kısmına duba yerlestırmıs ama gırısın onune koymayı akıl edememıs rampanın genıslıgı kadar kı kısıma duba koysaydı kımse parkedemezdı sorunda kalmazdı

2
3
yanıtYanıtla
cemalettın:

engelli tabelası var ama burası turkıye araclar kaldırımda yayalar yolda

yanıt0
yanıt0
Ali ata bak topu tut:

Cahil Ali kendini akıllı sanıyorsun da sanma! Hiç bir engelli kullanım alanının tam ortasına Dubai konulmaz. Bu senin yaşadığın ülke gibi az gelişmiş ülkelerde olur ancak. Bir saniye düşünce neden konuşmayacağını anlarsın. Ama anlayabilir misin tabi oradan şüpheliyim

yanıt0
yanıt0
Ali Ata bak:

Aliş ya sen biraz kitap oku. Cin Ali filan tam sana göre. Ortaya duba konunca engelli bile geçemeyecek onu hiç düşünmeyen Ali. Ali ata bak . Ali topu tut. Koş Ali koş . . . . İlk okula git Ali

yanıt0
yanıt0
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title