Haberler

Pınarhisar Savcısı AK Parti'den Milletvekili Aday Adayı Oldu

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kaldığı Pınarhisar Cezaevi'nin Savcısı Hüseyin Özbakır, Zonguldak Cumhuriyet Başsavcılığı görevinden emekli olup AK Parti'den milletvekili aday adayı oldu.

1997 yılında bir mitingde yaptığı konuşma sebebiyle hapis cezasına çarptırılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kaldığı Pınarhisar Cezaevi'nin Savcısı Hüseyin Özbakır, 9 yıldır görev yaptığı Zonguldak Cumhuriyet Başsavcılığı görevinden emekliye ayrılıp AK Parti'den milletvekili aday adayı oldu.

"ADALET HİZMETİMİ TAMAMLADIM"

2006 yılında başladığı Zonguldak Cumhuriyet Başsavcılığı görevinden emekliye ayrılan Hüseyin Özbakır, Emirgan Otel'de basın toplantısı düzenledi. Görevi süresi boyunca herkese yardımcı olduğunu ifade eden Özbakır, "13 Şubat itibariyle emekli oldum. 9 yıldır Zonguldak'tayım. Görevim süresince zaman zaman birlikte olduk. Çizgim hiç değişmedi. Bu görev sürem içerisinde sadece adliye ile ilgilenmedim. Zaman zaman ilimizin sorunlarıyla ilgili çeşitli toplantılarda yetkililerimize şahsi fikrimi de ilettim. Zonguldak'ın birçok eksiği var. Zonguldak diğer vilayetlerimize göre biraz geri kalmış. Adalet hizmetini tamamladım. Oradan ayrıldım, oradaki sayfayı kapattık. Ama yapımı biliyorsunuz, belki de izlemişsinizdir. Biraz dur durak bilmeyen bir insanım. Oturmayı sevmem. Bu nedenle bir karar aldım. AK Parti'den aday adayı olmaya karar verdim" diye konuştu.

GAZETECİLERE "NEREDEN ADAY OLAYIM" SORUSU

Basın toplantısının başında gazetecilere "Nereden aday olayım?" sorusunu soran Hüseyin Özbakır, gazetecilerin "Zonguldak'tan aday olun" cevabı üzerine Zonguldak'ın sorunlarına değindi. Zonguldak'ın sorunlarını yakından bildiğini dile getiren Özbakır, "Zonguldak'ın sorunları çok. Benim de bu sorunları yakından bildiğim için buradan aday olursam Zonguldak'a faydalı olabiliriz düşüncesindeyim. Eğer Zonguldak'tan adaylığım kabul edilirse ilk yapacağım iş Ankara yolundan bütün şehri fotoğraflayacağım. Çünkü Ankara'dan büyüklerimiz geldiğinde havadan geliyorlar. Şehri fotoğraflar halinde kendilerine koyacağım. Sayfa sayfa göstereceğim ve Zonguldak'ın sorunlarının çözümüne katkıda bulunacağıma inanıyorum" dedi.

"AK PARTİ'NİN BAŞARISINDAN DOLAYI ADAY OLMAYA KARAR VERDİM"

AK Parti'den aday olma sebebini de AK Parti'nin hizmet açısından gösterdiği başarısı olduğunu söyleyen Özbakır, "AK Parti'den aday olmaya karar verdim. Bunun de sebebi aynı düşünceleri paylaşıyor olmamız birincisi, AK Parti'nin hizmet açısından gördüğümüz başarısından dolayı aday olmaya karar verdim. Kısmet olursa bu görevi yüklenmek istiyorum. Adaylık konusunda bazı sinyaller aldım. Benim başsavcılık dönemim asık suratlı bir başsavcı değildim. Halkın içerisindeydim. Görevimi de layıkıyla da yapıyordum. Kapıma gelen herekse kapım açıktı" dedi.

"GÖZÜMÜN ARKADA KALMAMASI LAZIM"

Zonguldak'ın en büyük sorunlarının işsizlik, TTK, mahalleler ve mülkiyet olduğuna dikkat çeken Hüseyin Özbakır, "İşsizlik, TTK'nın sorunu, mahalle araları, mülkiyet sorunu. Sorun çok aslında. Ben macera arıyorum. Kendime yüklü bir iş arıyorum. Fırsat olursa bu yükün altından kalkmak istiyorum. Başka vilayetleri görüyoruz. Ama Zonguldak'ın çözülmesi gereken çok sorunu var. Ben de bu sorunların çözülmesine katkıda bulunmak istiyorum" diye konuştu.

"İMKANLARIMI KULLANMAK İSTİYORUM"

Sözlerine devam eden Hüseyin Özbakır, "Aday olursam eğer belki benim imkanlarım fazla olabilir. O imkanlarımı kullanmak istiyorum. Adaylık için ismim geçmeye başladığında toplum içerisinden olumlu tepkiler alıyordum. Görev süresince hiç ayrım yapmadım. Herkese eşit mesafede davrandım. Bende bir kanaat oluştu. Önemli olan halkın kanaatidir. Beni layık görürlerse göreve talibim. Layık görmezlerse ben emekliyim" dedi.

Özbakır, 14 Şubat 2015 günü AK Parti Zonguldak İl Başkanlığı kongresine katıldıktan sonra resmi başvurusunu yapacağını bildirerek toplantıyı sonlandırdı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Hüseyin Özbakır Pınarhisar Zonguldak Ak Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (8)

haci:

Keske hic cikmasaydi o hapisten, orada yattigi bir kac ayin bedelini halka cok fena odettiriyor kin ve intikam dolu up uzun adam

10
3
yanıtYanıtla
TÜRK:

BENDE ÇALMAK İÇİN PARDON HİZMET İİÇİNAKP DEN ADAY OLACAM

10
1
yanıtYanıtla
HEP VATANI DÜŞÜNÜRLER:

TÜM ADAY ADAYLARININ GAYESİ ZATEN MEMLEKETE HİZMETTİR :) GECE GÜNDÜZ HEP HİZMET ETMEYİ VEKİL OLDUKLARI BÖLGEYİ KALKINDIRMAYI SORUNLARINI ÇÖZMEYİ DÜŞÜNÜRLER :) EĞER KENDİLERİNİ, NEFİSLERİNİ, KIYAK EMEKLİLİĞİ, EŞİ DOSTU BELEŞ KADROLARA YERLEŞTİRMEYİ, ÖLÜLERİNE BİLE 180. 000 TL''Yİ MECLİSTEN ALMAYI DOLAYISI İLE ÖLÜSÜNÜN BİLE PARA ETMESİNİ, KIRMIZI PASAPORTU, LÜKS SAĞLIK HİZMETİNİ DÜŞÜNÜRLERSE NAMERDİM! HEP VATANI DÜŞÜNÜRLER, SAĞOLSUNLAR. . . NOT1: BU BİR GENELLEMEDİR KİŞİLERLE VE ÜSTTE GEÇEN SAYIN ADAY ADAYI İLE İLGİLİ DÜŞÜNCEM DEĞİLDİR. NOT2: ADAM EMEKLİ SAVCI, SAYIN CUMHURBAŞKANININ DA SANIRIM DOSTU BALTAYI TAŞA VURMAYALIM NEME LAZIM BİR GARİP BAŞIM VAR.

8
0
yanıtYanıtla
Yorumcu-YazarMobil-IOS:

Proje-partisi

7
0
yanıtYanıtla
Mechul:

BAŞARI KRİTERİ NEDİR SAVCININ BİLMEM AMA EĞİTİMDE KAÇINCI SIRADAYIZ İNSAN HAKLARINDA GELİR DAĞILIMINDA HUKUK NE DURUMDA ÜLKENİN BÖLÜNMEZ BÜTÜNLÜĞÜ NE DURUMDA BU HALE BAŞARILI DİYORSAN SAVCI BEY SEN ADAY OLMA YAPACAK BİR ŞEYİN YOK DEMEKTİR ÇÜNKİ SIFI KAPASİTE

3
1
yanıtYanıtla
ferit:

vaay yiyiciler takımı vaay vaay Allahsızlar vaay vaay dostlar alışverişte görsüncüler vaay. . .

2
2
yanıtYanıtla
gozanlı.:

millet uzaya gidiyor ne yaparım diye nasıl orda kalırım ne yaparım diye. bizimkiler hala muratgilin damından atlayamadım gibi şeylerle uğraşyor. .

2
0
yanıtYanıtla
dumrul:

Devleti kimlerin kuşattığı kimlerle parelel oldukları meydana çıkıyor, Sözde cumhuriyet savcıları bunlar cumhuriyetle hiç alakası olmayan cumhuriyeti kuşatmış cumhuriyet öncesi yobaz düşünceler.

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title