Haberler

O Artık Bir Dünya Markası

2016 koleksiyonunda 4 yeni modelin bulunduğunu belirterek, "Modellerimiz daha klasikleşti ve daha da güzelleşti" dedi.

2016 koleksiyonunda 4 yeni modelin bulunduğunu belirterek, "Modellerimiz daha klasikleşti ve daha da güzelleşti" dedi.

Nişantaşı'ndaki St.Regis Otel'de, 'Journey to the Stars' (Yıldızlara Yolculuk) konseptiyle düzenlenen geceye, Aylin Aydın ev sahipliği yaptı. Gece, Aylin Aydın'ın konuşmasının ardından 2015-2016 koleksiyonlarının tanıtımının yapıldığı film gösterimiyle başladı. Film gösteriminden sonra davetliler yeni modelleri inceleme fırsatı buldu.Aylin Aydın da bu sırada davetlilere yeni modeller hakkında bilgiler verdi.

PORTUGIESER PERPETUAL CALENDAR DIGITAL MODELİ SINIRLI SAYIDA ÜRETİLDİ

Yeni modeler hakkında bilgi veren Aylin Aydın, "IWC Schaffhausen markasının altında Portugieser saatlerinin 75'inci yılını kutluyoruz. 1939 yılında iki Portekizli fabrikamıza geliyor ve onlar için özel bir saat üretilmesini istiyor. Dolayısıyla asıl tohumları o zaman atılıyor. Çok komplike, ailenin içinde en ikonik olan saatlerimiz. Yurtdışından bütün koleksiyonumuzu getirdik ve basınla paylaşmak istedik. Modellerimizde yenilikler, daha doğrusu yenilemeler oluyor. Bu yenilemelerle saatlerimiz daha klasikleşti ve daha da güzelleşti" dedi.

Aylin Aydın yeni modeller hakkında şu bilgileri verdi:

Annual Calendar modeli: Bu senenin yenilikleri arasında. İlk defa bütün bir yıllık takvimi gösteriyor. Mekanizma olarak çok üstün. 7 günlük güç rezervine sahip. Fiyat ve değer açısından çok uygun bir model.

Portugıeser Perpetual Calendar Digital Date modeli: Bunlar sınırlı sayıda, 75 tane üretildi. 2499 yılına kadar tarihi doğru olarak gösteriyor.  7 günlük güç rezervine sahip ve teknik olarak çok üstün. Hem altın hem de platin olarak iki şekilde mevcut.

Portugıeser Perpetual Calendar Double Moon modeli: Bu aslında en çok ikonik ürünlerimizden bir tanesi. Daimi takvim ve çift ay göstergeli. İnanılmaz üstün bir teknolojiye sahip. Hem kırmızı altın hem çelik olarak mevcut.

Portugıeser Yacht Club modeli: Dünya saatlerini gösteren modelimiz. - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Aylin Aydın Nişantaşı Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title