Haberler

Nusra'dan IŞİD'i Aratmayan Katliam Videosu

Güncelleme:

Nusra Cephesi'nin onlarca askeri infaz ettiği video profesyonelliği ve propaganda gücü ile IŞİD'i aratmadı.

El Kaide'nin Suriye kolu olan Nusra Cephesi 42 rejim askerini infaz ettiği bir video yayınladı.

IŞİD'İ ARATMAYAN GÖRÜNTÜLER

Nusra'nın infaz ettiği askerleri Ebu Zuhur askeri üssünü ele geçirdiği zaman esir aldığı bildirildi. Diğer yandan örgütün askerleri infaz ettiği video profesyonelliği ve propaganda gücü ile IŞİD'i aratmadı.

EYLÜL AYINDA ESİR ALINMIŞLARDI

İdlib'deki Ebu Zuhur askeri havaalanı eylül ayında Nusra Cephesi ve müttefikleri tarafından şiddetli çatışmaların ardından ele geçirilmişti. Şiddetli kum fırtınası sebebiyle, Suriye uçaklarının müdahil olamadığı çatışmalarda aralarında subayların da bulunduğu çok sayıda Suriye askerinin Nusra tarafından esir alındığını bildirmişti.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Suriye Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? İrfan Karaca kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı İrfan Karaca kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (112)

Zaza21Mobil-IOS:

AKP desteklediği faşist teroristler

32
20
yanıtYanıtla
özür dilemek lazım rusyadan:

o değilde deaş bazı bölgeleri tek kurşun atmadan ypg ye devretti sizler hala bu işide ve diğerlerine inanıyor musunuz? Erdoğanın amacı nedir ? Rusyada ki haberlerde oğlunun petroldan nasıl para kazandığını yazıyorlar. Uçağın düşmesinden sonra da erdoğanın isviçredeki banka hesabına tam 25 milyon dolar yatmış onuda gösteriyorlar. fuat avnin yazılarınıda gösterdiler uçak düşmeden bir ay kadar önceden yazmış olacakları. Artık gerisini siz düşünün. .

34
11
yanıtYanıtla
CAN UGUR:

BU AVANAK AVNİ NİN YASDIKLARINA İTİBAR EDEN AVANAKLAŞIR KARDEEEŞŞŞ.

yanıt2
yanıt13
WEFG:

İSVİÇRE BANKASI SIR VERMEZ. VERİRSE KİMSE 0 FAİZ VEEN İSVİÇRE BANKASINA PARA YATIRMAZ. GİZLİLİK

yanıt4
yanıt4
kara:

nusraymış işidden ne farkınız var acaba hepiniz kandırılmış köpeklersiniz islam dinine zarar veren haplanmış dangalaklar.

30
13
yanıtYanıtla
SALİH:

çok ciddi söylüyorum asıl Erdoğan ın desteklediği grup bunlar Nusra cephesi

19
22
yanıtYanıtla
züğürt ağa:

gebertin bütün esat askerlerini. . . . aslanlar

19
20
yanıtYanıtla
KIRŞEHİRLİ:

APTAL MÜSLÜMANLAR, SİZDEN BAŞKA BİRBİRİNİ YİYEN VAR MI

28
9
yanıtYanıtla
sakMobil-ANDROID:

guya ilimli itlerr. akp eseri

26
11
yanıtYanıtla
HAKLI:

ESAD VE PUTİN BU ADİLERİ ÖLDÜRMEKTE HAKLI.

29
4
yanıtYanıtla
Tüm 112 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title