Haberler

Nusaybinli Öğrenciler Tarsus'ta

Mardin’in Nusaybin ilçesindeki başarılı öğrenciler Mersin’in Tarsus ilçesini gezdi.

Mardin'in Nusaybin ilçesindeki başarılı öğrenciler Mersin'in Tarsus ilçesini gezdi.

Nusaybin Kaymakamlığı, Nusaybin İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği tarafından organize edilen program kapsamında 3 liseden 34 başarılı öğrenci ve 7 öğretmen Tarsus'un tarihi ve turistik mekanlarını gezdi.

Tarsus Kaymakamlığı Nusaybin'den gelen konukları ağırlayarak, öğlen yemeği verdi.

Düzenlenen yemeğe Tarsus Kaymakamı Hasan Göç, Belediye Başkanı Şevket Can, İlçe Emniyet Müdürü Haydar Çelik ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Sefa Demir katılarak, öğrencilerle sohbet etti.

Tarsus'un tarihi hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Şevket Can, Türkiye'nin doğusu da batısı da ayrı bir güzel olduğunu söyledi. Can, "Öncelikle sizleri tebrik ediyorum. Bu konuda öncü olan kişi veya kurumlara da teşekkür ediyorum. Ülkemizin doğusu, batısı, güneyi ve kuzeyi birdir. Her bir ilimiz ayrı güzel, ayrı değerdir. Bugün biz sizleri konuk ediyoruz, bizde sizin konuğunuz olmak istiyoruz. İnşallah kentimizde çok güzel anılarla ayrılırsınız" dedi.

Tarsus Kaymakamı Hasan Göç ise, öğrencileri Tarsus'ta ağırlamaktan dolayı mutlu olduğunu söyledi.

Konuklar günün anısına Kaymakam Göç ve Belediye Başkanı Can'a hediye verirken, Başkan Can da öğrenci ve öğretmenlere kenti tanıtıcı kitaplar verdi.

Tarsus'a hayran kalan öğrenciler, kendilerine ev sahipliği yapanlara teşekkür ettiler. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Nusaybin Mardin Mersin Tarsus Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title