Haberler

PKK, Nusaybin'de Köprüyü Havaya Uçurmaya Çalıştı

Güncelleme:

Mardin'de bulunan Ahmet Kaya Köprüsü'nü havaya uçurmak için PKK'lılar bombalı saldırı düzenledi. Köprüde delik oluştu, çevredeki evler zarar gördü.

Mardin'in Nusaybin ilçesinde bulunan Ahmet Kaya Köprüsü'nü havaya uçurmak için PKK'lılar bombalı saldırı düzenledi.

Büyük bir gürültüyle patlayan bomba nedeniyle 3 kişi yaralandı. Patlama nedeniyle köprüde delik açılırken, çevrede bulunan ev, işyerleri ve araçlarda büyük hasar meydana geldi.

İLÇENİN HER TARAFINDAN DUYULDU

Nusaybin'de Abdulkadirpaşa ile Devrim mahallelerini bir birine bağlayan Ahmet Kaya Köprüsü'ne bugün saat 20.00 sıralarında PKK'lılar tarafından bombalı saldırı düzenlendi. PKK'lılar köprüye yerleştirdikleri bombayı uzaktan kumanda ile infilak ettirdi. Büyük bir gürültüyle patlayan bomba ilçenin her tarafından duyulurken vatandaşlar korku ve panik yaşadı.

3 KİŞİ YARALANDI

Patlamada Ahmet Kaya Köprüsü çevresinde bulunan 3 kişi yaralandı. Patlamanın şiddetiyle köprü çevresinde bulunan ev, işyerleri ve araçlarda buyük hasarlar oluştu. Kapı ve penceleri kırılan binaların bazılarında büyük delikler oluştu. Bazı evlerdeki eşyalar da kullanılamaz hale geldi.

VALİLİK AÇIKLAMASI

Mardin Valiliği, Nusaybin'de PKK'lıların Ahmet Kaya Köprüsü'ne düzenlediği bombalı saldırıyla ilgili açıklama yaptı. Açıklamada, şöyle denildi:

"ÇEKİLMEZ HALE GETİRDİLER"

"20.08.2015 günü saat 20.00 sıralarında ilimiz Nusaybin ilçesi Abdulkadirpaşa Mahallesi'nde bulunan Ahmet Kaya Köprüsü, terör örgütü mensuplarınca patlayıcı yerleştirmek suretiyle havaya uçurulmaya çalışılmış ancak, patlama sonrası köprüde hafif maddi hasar meydana gelmiştir. Nusaybin ilçemizde özellikle Abdulkadirpaşa Mahallesi'nde hendekler kazıp, barikatlar kurarak güvenlik güçlerini sözde engellemeye çalışan terör örgütü, bu bölgede yaşayan vatandaşlarımızın hayatını çekilmez bir hale getirmektedir.

"BU ÇABALAR BOŞA ÇIKACAK"

Aynı şekilde mahallenin güzergahında olan Ahmet Kaya Köprüsü'nü havaya uçurma girişimi de, örgütün bu bölgedeki vatandaşları önemsemediğinin göstergesidir. Güvenlik kuvvetlerimiz, içinde Nusaybinlilerin de olduğu tüm Mardin halkının huzur ve güvenliğini temin etmek için terör örgütünün bütün çabalarını boşa çıkarmaya devam edecek, bu yöndeki çalışmalarını aynı kararlılıkla hız kesmeden sürdürecektir."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Nusaybin Mardin Önemsiz Yerel Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500

Yorumlar (81)

ülkücü:

O köprü sizin götünüze mi girdi de patlatmaya çalıştınız piçler

76
13
yanıtYanıtla
hadi:

pkk el uzatan butun eleri kirar

10
62
yanıtYanıtla
Devamı:

Amerikanın ve yahudinin ayağını öper

yanıt3
yanıt1
Erganili21:

Bu örgütün biz kürtlere verdiği zarar ve yıkımı hiçbir sistem vermedi.kendi ayağına sokan bir insan ya da kendini sokan bir akrebe dönüştüler artık.istemiyoruz sizi kardeşim istemiyoruz gaddarsınız canisiniz o çok sevdiğinz ve sizden başka herkese kullandığını deyimle:FAŞİSTSİNİZ.

59
8
yanıtYanıtla
mehmet türker:

aynen kardeşim bunlar midyatıda karıştırmaya kalktılar ama birlik olup birbirimize sahip çıkarsak hiç bir şey yapamazlar , herkeste çoluk çocuğuna sahip çıkmalı doğurup sokakların yetiştirmesine bırakmayalım.

yanıt3
yanıt2
KARADENİZ:

ÇOK GÜZEL SÖYLEDİN KARDEŞİM. . SİZ KÜRT HALKI BAŞTA OLMAK ÜZERE BÜTÜN TÜRKİYE BIKTI ARTIK BU ŞEREFSİZLERDEN. ELELE VERİP FIRSAT VERMEYELİM BUNLARA

yanıt5
yanıt2
ALİ:

BU YÖREMİZİN HALKI NEDEN TEPKİ GÖSTERMEZ NEDEN CANLI KALKAN OLURLAR İÇLERİNDE BUNLARI GÖREN YOKMU VALLAHİ HEPSİ BİLİYOR SİYASİLERE KIZIPTA KENDİ TOPRAKLARINI KATLEDEN İNSANLARI ANLAMIŞ DEĞİLİZ. KENDİNİZE ZARAR VERİYORSUNUZ . HERKESİN BİR ÖLÜM BORCU VAR AMA SİZ HEM GEÇMİŞİNİZİ HEM GELECEĞİNİZİ KATLEDİYORSUNUZ .

45
6
yanıtYanıtla
alparslan:

Halk mal mal feodalizimin

yanıt2
yanıt1
Bak bi:

Pkk =işid =kafir gördüğünüz yerde öldürün bunları yahudi köpekleti

35
7
yanıtYanıtla
HAKİKAT:

TERÖRDEN AKP Yİ SORUMLU TUTMAYIN AKP 14 YILDIR VAR ŞEHİTLERİMİZİ 35 YILDIR.

20
13
yanıtYanıtla
Tüm 81 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title