Haberler

Nusaybin'de Teslim Olan PKK'lılar Cezaevine Gönderildi

Güncelleme:

Operasyonların devam ettiği Nusaybin'de teslim olan 25 PKK'lıdan 24'ü çıkarıldıkları mahkemece tutuklanıp cezaevine gönderildi.

Mardin'in Nusaybin ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda teslim olan 25 teröristten 24'ü tutuklandı.

ADLİYEYE SEVK EDİLDİLER

Alınan bilgiye göre, Abdulkadir Paşa Mahallesi'nde 24 Mayıs Salı günü güvenlik güçlerine teslim olan 6'sı kadın 25 teröristten 24'ü, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİLER

Savcılıkça, tutuklanmaları talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edilen terör örgütü mensupları, cezaevine gönderildi.

Yaralı halde teslim olan teröristin tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

Kaynak: AA / Güncel

Nusaybin Mardin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (118)

İDAM ŞART:

YARALI OLANI NİYE TEDAVİ EDİYORSUNUZ? BIRAKIN GEBERSİN. . .

121
4
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

HANGİ IRKTAN SOYDAN DİNDEN OLURSAN OL BU CENNET VATANA İHANET HİYANET ETME ETSEN SONUN OLUR HEPA BEDBAHT HUSRAN OLUR NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE NE MUTLU TÜRK DEVLETİNE

33
42
yanıtYanıtla
NE mutlu Türküm diyene:

Muslim: Neden bu kadar kin nefretin? Evet bende diyorum, Ne Mutlu Türküm Diyene!. Benim dini inancim kendime, ibadetim kendime, kimseye zararim yok. Sade Allahada her gece sükrediyorum, beni Müslüman olarak yaratti diye.

yanıt20
yanıt4
ahum:

bu gün doğum günüm hediye istemem isteyenler SENT ANTUAN KİLİSE sine bağışta bulunabilirler teşekkürler

4
64
yanıtYanıtla
REİS:

KAFİRİN RPGSİ VARSA MAZLUMUN RTESİ VAR OYUN BÜYÜK UZUN ADAM DİK DUR EĞİLME BU MİLLET SENİNLE UZUN ADAM BUGÜN DİYARBAKIRI FETETFİ YARIN İSTANBULU EDECEK SENİ SEVİYORUZ UZUN ADAM ALLAH ÖMRÜMDEN ALSIN ÖMRÜNE VERSİN

14
19
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

ben öz diyarbakırlıyım türküyle has kürdüyle hepimiz istiklal marşını okuyalım her zaman her yerde lanet olsun zerduştların marşı şarkısına biz istiklal marşını okuyalım ezim diyaribekirliyim amed değil amed zerduşun verdiği şehir diyarbekirdir malımınu istaklal marşını okuyalım hep beraberce zerduşun pili biti buraya kadar korkma sönmez bu şafaklarda sönmeden yurdumun üstünde tüten ocak.

26
6
yanıtYanıtla
ADINIYAZMZYANA:

YOK YOK ÖKÜZ DÜR O ÖKÜZ

yanıt3
yanıt3
Serbest birakmayin:

Biz vatanseverler nasil asla ve asla iyilikle yada zorbalikla bölücü PKK teröristi olmiyacagimiz gibi bunlardanda sonradan vatansever olmaz. Bunlarin kanlari yine daga akar. Biz bunlara sans vermekle ancak kendimizi kandiririz, askerlerimize vatan evlatlarimiza yazik günah!

29
3
yanıtYanıtla
atakan:

kafir pkk. allah belanız versin. geberin hemi.

15
16
yanıtYanıtla
Garip gerici :

Terör diz çökecek! TC. Devletini böldürmeyeceğiz !. Reis’i başkan yapacağiz. Öküzler, ''BÖLÜNMÜŞ YOLLARDAN’ ‘YERLİ OTOMOBİL’ ile ‘KANAL ISTANBUL’ istikametine doğru, . . ''3’ÜNCÜ KÖPRÜDEN'' geçerken; öküzlerin, ‘TÜNELLERDEN’ geçen ''HIZLI TRENLERE'' bön bön baktığı gibi, . ''3’ ÜNCÜ HAVA LİMANINDA'' göklerde uçakları mal mal seyrederken, . ’MUHASIR MEDENİYET’ in inşasının, Gazi Atatürk''''ün posterlerini istismar edip, iki Cumhuriyet sloganı atmakla olmadığını GÖRECEKLER.

12
18
yanıtYanıtla
Tüm 118 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title