Haberler

Nusaybin'de Sokağa Çıkma Yasağı Kaldırıldı

Güncelleme:

Mardin'de 1 Ekim'de Valilik tarafından ilan edilen sokağa çıkma yasağı bu sabah saat 06.00'dan itibaren kaldırıldı.

Mardin'de 1 Ekim'de Valilik tarafından ilan edilen sokağa çıkma yasağı bu sabah saat 06.00'dan itibaren kaldırıldı.

Mardin Valiliği'nden yapılan açıklamada, "5442 Sayılı İl İdaresi Kanunu'nun 11/C maddesi gereğince, Nusaybin ilçesinde 01/10/2015 Perşembe günü saat 19.00'dan geçerli olmak üzere alınan sokağa çıkma yasağı kararı bugün sabah saat 06.00 itibari ile sona erdirildi" denildi.

BEYAZ BAYRAKLA HASTANEYE

Nusaynbin'de 5 gündür uygulanan ve bu sabah sona eren sokağa çıkma yasağının en çarpıcı karesi ellerinde beyaz bayraklarla hastaneye gitmeye çalışan diyaliz hastası ile yakınlarının hali oldu.

YAŞLILAR VE HASTALARI OLUMSUZ ETKİLEDİ

Mardin'in Nusaybin ilçesinde 5 gün süren sokağa çıkma yasağı, yaşlılar ve hastaları olumsuz etkiledi. Hastaneye gitmesi gereken diyaliz hastaları, beyaz bayrakla sokağa çıkarak ambulansa doğru yürüdü.

Alınan bilgiye göre, Yenituran Mahallesi Sakarya Caddesi'nde oturan diyaliz hastası H.T., Nusaybin Devlet Hastanesi'ne gitmek istedi. Eşi ve gelini de kendisini yalnız bırakmadı. Bunun üzerine 3 kişilik aile, taşıdıkları beyaz bayrakla Dörtyol bölgesine geldi. Dörtyol'a gelen 112 Acil Servis Ambulansı, yaşlı adamı alarak Nusaybin Devlet Hastanesi'ne götürdü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Nusaybin Dörtyol Mardin Güncel Haberler

500

Yorumlar (18)

Hooijdonk Mobil-IOS:

Kürtlere beleş tedavi yapılmasın. Pkk ya destek verenler kesilsin.

19
14
yanıtYanıtla
musa:

Mal

yanıt7
yanıt3
Sabredmek:

AKP biti gibi bişey artık AKP tek başına iktidar hayal

16
13
yanıtYanıtla
samsunlu:

Daha çokk hayal kurarsınız sonuna kadar akp

yanıt9
yanıt15
oldu:

Nalet olsun faşist tc devletine

8
14
yanıtYanıtla
cvp:

kahrolası pkklı

yanıt6
yanıt1
EL_CEVAP:

LANET SENİN NE SENİN GİBİ PKK VE ÖLÜ SEVİCİLERİN ÜZERİNE OLSUN!! O HALK VE TÜM TÜRK HALKINA BU ZULMÜ YAŞATANLAR SİZLERSİNİZ. . . SONRADA ÇIKIP DEVLETİMİZE LAF SÖYLEYECEK KADAR DA AŞŞAĞISINIZ. . DÜNYADA BU DEVLET KADAR DEMOKRATİK BİR DEVLET BULURSANIZ HEMEN GİDİN!!! ANCAK BULAMAZSINI!! BIRAK SİLAHI POLİS DUR DEYİNCE ELİNİ HAREKET EDENİN KAFASINA SIKILDIĞI AVRUPA MEDENİYEYİ SİZİ YOLA GETİRİR NASIL OLSA!!

yanıt7
yanıt1
Diyarbakırlı:

Amcalar teyzeler gördüğünüz yerde pkklilerin suratına tukurun tukurunki bizi bu halere düşürdunuz deyin hele hele HDp adam gibi siyaset yapsa çıkıp bu pkkyi bir kınasa nerde onlarda o adamlık nerde o kişilikli siyaset

14
8
yanıtYanıtla
ENDER:

Kürtlere Siyaset yasak , 13 aldılar açık olan yol sadece dağ yolu.

12
7
yanıtYanıtla
yorum:

Tyyip le bilalin başı sağolsun kürtleri unutun artık

6
12
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title