Haberler

Nusaybin'de PKK'lılardan Eve Silahlı Saldırı

Güncelleme:

Mardin'in Nusaybin ilçesinde, YDG-H üyesi grup, bir eve baskın düzenledi. Evdekilerin de silahla karşılık vermesi sonucu çatışma çıktı. Olay yerinde 100 boş kovan bulundu.

Mardin'in Nusaybin ilçesinde, PKK'nın gençlik yapılanması YDG-H üyeleri akşam saatlerinde Fırat Mahallesi Serçe Sokak üzerinde bir eve silahlı baskın düzenledi. Evde bulunanların da silahla baskına gelen YDG-H grubuna karşılık vermesi üzerine iki grup arasında çatışma çıktı. YDG-H'lilerin olay yerinde uzaklaşmasıyla çatışma sona erdi.

POLİS, GENİŞ GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ALDI

Çatışmanın yaşandığı sokağa gelen polis ekipleri geniş güvenlik önlemleri aldı. Bölgeye gelen olay yeri inceleme ekipleri, çatışmanın yaşandığı bölgede incelemelerde bulundu.

100 BOŞ KOVAN TOPLANDI

Saldırının yapıldığı bir evin önünde bulunan araca mermilerin isabet ettiği görülürken polis bölgeden pompalı, Kalaşnikof ve tabancaya ait çok sayıda boş kovan topladı. Yaklaşık 100 boş kovan buldu.


Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Nusaybin Mardin Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (17)

okan okka:

pkklıları devlet hastanesine getirip tedavi eden ve masum vatandaşlarını koruyamayan devlet artık gözümde bitmiştir. . .

46
5
yanıtYanıtla
HAKAN SERENLİ:

DEVLET ORTADA YOK, SOKAKLAR BOMBOŞ, HERKES HER İSTEDİĞİNİ YAPMAYA DEVAM EDİYOR.

38
2
yanıtYanıtla
AvukatmobilWeb@haberler.com:

Bunlar daha iyi günlerimiz allah sonumuzu hayr etsin namerte bu ülkeyi teslim etmeye fırsat vermesin kurban oldugum allah

24
2
yanıtYanıtla
muşlumobilWeb@haberler.com:

Baskı ve tehditle oy istiyorlar.

14
5
yanıtYanıtla
A dan Z yeMobil-IOS:

Oy istiyorlardır

14
5
yanıtYanıtla
KURDO:

ydg-h Kürdlere saldırıyorsa yanlış yapıyor demektir. aklını başına almalı evini taradığı kişiler Kürd halkının mensubudur. kınıyorum.

5
13
yanıtYanıtla
hakuna matata:

bune be sanki kongo veya angola ne hallere düştük ülke olarak

15
2
yanıtYanıtla
seyfi:

akp hükümeti pkklı itlerin itibarını koruyor yalakalıgın bini bi para.

4
5
yanıtYanıtla
Dr.Spock:

Yapanlar parali ajandir . . . bi de bunlar belediye baskani felan olmak isterler. . . . . . Turkiye de yasayanlar Turkiyelidir En Buyuk TURKIYE

4
4
yanıtYanıtla
batmanemobilWeb@haberler.com:

Bildigimiz hikayeler durduk yere niye buyle bisi olsun mittciler derin devlet isbasinda

3
5
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title