Haberler

Nusaybin'de Patlama ve Silah Sesleri Geldi

Güncelleme:

Mardin'in Nusaybin ilçesinde sokağa çıkma yasağı 50'nci gününü doldururken, bugün ilçenin birçok kesiminden silah sesleri duyuldu, ölen ve yaralanan olup olmadığı konusundaysa bilgi alınamadı.

Mardin'in Nusaybin ilçesinde sokağa çıkma yasağı 50'nci gününü doldururdu. Bugün öğleden sonra Nusaybin'in bir çok kesiminden patlama ve silah sesleri duyuldu, ölen ve yaralanan olup olmadığı konusunda ise bilgi alınamadı.

SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI 50'NCİ GÜNÜNDE

Nusaybin'de kazılan hendeklerin kapatılması, barikatların kaldırılması ve PKK'lıların etkisiz hale getirilmesi amacıyla 14 Mart günü, Abdülkadirpaşa, Fırat, Dİcle, Yenişehir, Kışla ve Abidin mahallelerinde ilan edilen sokağa çıkma yasağı ve operasyonlar 50'nci gününde yoğunlaştı.

SÜREKLİ PATLAMA VE YOĞUN SİLAH SESLERİ DUYULDU

İlçede yasağın sürdüğü mahallelerde bugün öğleden sonra sürekli patlama ve yoğun silah sesleri duyuldu.

YOĞUN DUMANLAR YÜKSELDİ

İlçenin Abdülkadirpaşa, Fırat, Dicle, Yenişehir mahallelerinden yoğun dumanlar yükseldi.

ÇATIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Yasağın bulunduğu mahallelerin bir çok noktasında PKK'lı teröristler ile güvenlik güçleri arasındaki çatışmalar halen devam ediyor. İlçede bugünkü çatışmalarda ölen veya yaralananın olup olmadığı konusunda ise henüz bilgi alınamadı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yenişehir Nusaybin Mardin Dicle Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (2)

selim akpli avusturalya:

Bu iş kökünden bitmeli havadan yok edin

9
3
yanıtYanıtla
halk:

Daha dün askerler tekbirlerle Nusaybinden geri cekildi, Nusaybin temizlendi dememismiydiniz? Hayatiniz yalan!!!

6
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title