Haberler

Nusaybin'de Çadırda Yaşayan Ailelerin 2 Çadırı Yandı

MARDİN'in Nusaybin İlçesi'nde sokağa çıkma yasağının başladığı günden bu yana çadırlarda yaşayan 13 ailenin kaldığı çadırlardan 2'sinde yangın çıktı.

MARDİN'in Nusaybin İlçesi'nde sokağa çıkma yasağının başladığı günden bu yana çadırlarda yaşayan 13 ailenin kaldığı çadırlardan 2'sinde yangın çıktı. Yaralanan olmayan yangında çadır ve içerisindeki eşyanın tamamı kül oldu.

Nusaybin'de PKK'lı teröristlerin el yapımı patlayıcı tuzakladığı barikat ile hendeklerin temizlenmesi amacıyla 14 Mart'ta başlayan ve 26 Temmuz tarihinde kısmen kaldırılan sokağa çıkma yasağı sırasında, evlerinden çıkmak zorunda kalan ve ekonomik durumu iyi olmayan 13 ailenin yerleştiği çadırlardan 2'sinde bugün sabah saatlerinde yangın çıktı. Henüz belirlenemeyen nedenle Hizni Savur ve Selim Yakut'un aileleriyle birlikte kaldığı çadırlarda çıkan yangında, çadır ve çadır içerisindeki eşyanın tamamı yanarak kül oldu.

Can kaybının yaşanmadığı yangın nedeniyle, bu çadırda yaşayan kadınlar gözyaşlarına boğuldu. Çadırda kalanlardan Mehmet Beşir Sevim, yangını söndürmeye çalıştıklarını ancak yetersiz kaldıklarını belirterek, "Ben kendi çadırımda oturuyordum, kadınlar diğer çadırlarda yangın çıktığını söyledi. Ben de çadıra doğru koştum. Yalnız çadırlar kamıştan olduğu için müdahalesi çok zordu. Su hortumu çektik söndürmek için ateşe fazla yaklaşamıyorduk. Az kalsın kendimizi yakacaktık. Uzaktan hortumla söndürmeye çalıştık. 2 çadırımız yandı. Biri 10 çocuğu olan Hizni Savur'a aitti. Diğer çadır da, 8 çocuğu olan Hacı Selim Yakut'a aitti" dedi.

Can kaybının yaşanmadığı yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

- Mardin

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Nusaybin 14 Mart Mardin PKK Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title