Haberler

Nusaybin'de 4 Askerin Şehit Olması

Mardin'in Nusaybin ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Emre Tunca'nın memleketi Ankara'nın Çubuk ilçesindeki evine acı haber ulaştı.

Mardin'in Nusaybin ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Emre Tunca'nın memleketi Ankara'nın Çubuk ilçesindeki evine acı haber ulaştı.

Çubuk Kaymakamı Cemal Şahin, İlçe Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Durmuş Kıran, Belediye Başkan Vekili Alaaddin Bezci, İlçe Emniyet Müdürü Bülent Demiraslan ve İlçe Müftüsü Bilal Kara, 26 yaşındaki şehidin Çubuk ilçesindeki evine giderek, baba Bahtiyar ile anne Saniye Tunca'ya acı haberi verdi.

Türk bayrakları asılan şehidin evine, akrabaları, yakınları ve vatandaşlar taziyeye geliyor.

Bir yıllık nişanlı olduğu öğrenilen şehidin, Ağrı'nın Patnos ilçesinden Nusaybin'e geçici görevle gittiği belirtildi.

Kaymakam Şahin, yaptığı konuşmada, yine yüreklerinin yandığını belirterek, "Çubukumuzun son 30 yıllık süreçte 62'inci şehidi. Allah sabırlar versin ailesine, yakınlarına ve milletimizin başı sağ olsun" dedi.

Şehit Tunca'nın cenazesinin yarın Mardin'deki törenin ardından uçakla Esenboğa Havaimanına, buradan da Çubuk'a getirilerek, ikindi namazının ardından toprağa verileceği ifade edildi.

Kaynak: AA / Güncel

Nusaybin Mardin Tunca Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar- Samandıra metro hattı neden çalışmıyor? Üsküdar- Samandıra metro hattında kaza mı oldu? Şevket Çoruh'a Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'a ne zaman geri dönecek? 1 Mayıs'ta Taksim meydanında kutlama yapılacak mı? Vali açıklama yaptı mı? 24 Nisan'da okullar tatil mi? 24 Nisan tatil mi? 24 Nisan'da okullar tatil olacak mı? ANKARAGÜCÜ- BEŞİKTAŞ MAÇI: ZTK maçı ne zaman, nerede oynanacak? Ankaragücü- Beşiktaş maçı izle! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek?
title