Haberler

Renkli Sayfalar'a Çıkarılmayan Nurseli İdiz'den Videolu İfşa

Güncelleme:

Nurseli İdiz ile Renkli Sayfalar sunucuları arasında kriz çıktı. Makyaj odasında bırakılarak yayına çıkarılmadığını öne süren Nurseli İdiz, bu durumu video ile ifşa etti.

Renkli Sayfalar magazin programının sunucuları Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel Salt , Nurseli İdiz ile kavga etti. Ekrandan Nurseli İdiz'in söz verdiği halde yayına çıkmamak için mazeret ürettiğini söyleyen sunuculara, ünlü sanatçı da instagram üzerinden karşılık verdi.

Renkli Sayfalar programı sunucuları makyaj odasında bıraktıkları Nurseli İdiz'i ekrana çıkarmadılar. Canlı yayında da Nurseli İdiz hakkında 'ekibimize küfür etti yayına gelmedi' iddiasında bulundular.

"EKİBE KÜFÜR EDİP TEHDİT ETTİ"

Müge Dağıstanlı 'Canı gelmek istemiyormuş, bir sürü bahane üretti. Hem bizi hem kendini zor duruma düşürüyor. Sabah geldiğinde hiç iyi değildi. Programı zor duruma düşüreceğim dedi" iddiasını ortaya attı. Müge Dağıstanlı ise Nurseli İdiz'in ekiplerindeki isimlere küfürler edip tehdit ettiğini öne sürdü.

NURSELİ İDİZ INSTAGRAMDAN İFŞA ETTİ

Kanal D'de cevap hakkını kullanamayan Nurseli İdiz de sosyal medya platformu üzerinden yanıt verdi. Nurseli İdiz instagram hesabından yayınladığı videoda şunları söyledi;

"Renkli Sayfalar beni canlı yayına çağırdılar. Şu anda ise yayına almak istemiyorlar. Magazin dünyasının bu iğrençliğini sizinle paylaşmak istedim."

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Gülşen Yüksel Nurseli İdiz Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title