Haberler

Nurseli İdiz, Beren Saat'in Oyunculuğunu Beğenmiyor

Güncelleme:

Oyuncu Nurseli İdiz, Beren Saat'in oynadığı Kösem Sultan rolü ile ilgili "Günümüzde yaşıyor gibi oynuyor, biraz daha çalışması lazım" dedi.

Lifetime TV'de yayınlanan Hayat Başlasın adlı televizyon programına konuk olan Nurseli İdiz, Beren Saat'in Muhteşem Yüzyıl Kösem'deki oyunculuk performansı ile ilgili eleştiride bulundu.

"GÜNÜMÜZDE YAŞIYOR GİBİ OYNUYOR"

Halit Ergenç ve Meryem Uzerli'nin başrolleri paylaştığı Muhteşem Yüzyıl'ın devamı niteliğinde olan dizi Muhteşem Yüzyıl Kösem'de başrol oynayan Beren Saat'e, Nurseli İdiz'den ''Günümüzde yaşıyor gibi oynuyor'' yorumu geldi.

"BANGIR BANGIR REKLAMI YAPILAN İŞLER TUTMUYOR"

Katıldığı programda Muhteşem Yüzyıl Kösem'in beklenen başarıyı gösterememesinin nedenleri konusunda fikri sorulan Nurseli İdiz, ''Bangır bangır reklamı yapılan işler tutmuyor'' sözleri ile fikirlerini aktardı.

"BİRAZ DAHA ÇALIŞMASI GEREKİYOR"

Dizinin başarısız olmasının nedenleri arasında Beren Saat'in Kösem Sultan hakkında hiç araştırma yapmamasının da olabileceğini ekleyen İdiz, Saat'in günümüzde yaşıyormuş gibi oynadığını, Kösem Sultan rolüne biraz daha çalışması gerektiğini dile getirdi.

REYTİNGİ ARTIRMAYA ÇALIŞIYORLAR

Ekranlara gelmeye başladığı dönemden itibaren reyting konusunda sürekli sorun yaşayan Muhteşem Yüzyıl Kösem, izlenme oranını arttırabilmek için sürekli farklı yollara başvurmak zorunda kalmıştı. Dizinin ilk bölümlerinde beklenen ilgi gösterilmemesinin ardından yapım şirketi Beren Saat'i kadroya erken dahil etmiş, ancak bu girişim bile istenilen sonucu vermemişti.

EKİN KOÇ'UN OYUNCULUĞUNUN SÖNÜK KALDIĞI İDDİA EDİLMİŞTİ

Bunların yanında dizinin ivme kazanamamasındaki asıl nedenin, Sultan Ahmet karakterine hayat veren Ekin Koç'un oyunculuğunun, diğer oyuncuların yanında sönük kalması olduğu konuşulmaya başlandı. Dizinin kısa süre içerisinde biteceği iddialarının güçlenmesinin ardından set ekibi çalışanlarının da işten çıkarılmaya başlanmasıyla dizinin final yapacağına kesin gözüyle bakılıyordu.

DİZİ HALA DEVAM EDİYOR

Ancak hala devam eden Muhteşem Yüzyıl Kösem, ekranlarda daha uzun süre kalabilmek için direniyor. Beren Saat ve Ekin Koç'un yanında Mete Horozoğlu, Hülya Avşar ve Erkan Kolçak Köstendil gibi oyuncuların başrollerini paylaştığı dizi Star TV ekranlarında yayınlanmaya devam ediyor.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Muhteşem Yüzyıl Kösem Sultan Nurseli İdiz Beren Saat Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (4)

hasan:

dizi ilk başladığında anastasya rolünü oynayan yunanlı kızla devam etselerdi daha iyiydi son zamanlarda seyirci daha doğal yeni yüzlerden hoşlanıyor fazla medyatik kişilerin zamanla yüzü eskiyor kıvanç tatlıtuğ meryem uzerli aynı akibeti yaşadı

17
4
yanıtYanıtla
Zagato:

Tarihi oyuncu isteselerdi seni alırlardı nurseli, berenin olayı farklı

2
6
yanıtYanıtla
Aso:

Siz o lafi avsar a soylesen yerini bulmus olur, , , , , , , , ,

6
1
yanıtYanıtla
aso:

Bence sen o lafi avsar a soylesen daha yerini bulmus olur, , , , , , ,

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title