Haberler

Nürnberg Başkonsolosluğunda 23 Nisan Kutlaması

Nürnberg Başkonsolosluğunda 23 Nisan kutlamasıTaner Tüzün/ Nürnberg, 26 Nisan ( DHA) - Nürnberg'de bugün çeşitli okullarda öğrenim gören Sena Ceylan (10), Ela Ezime Güllüdoğan (7), Esma Timur (9), Bilge ve Barış Zurnacı (7-9), Melisa Alp (7), Harun Taner (8), Sıla Etyemez (8) ve Esma Özer (10) adlı Türk Dili ve Kültürü dersi öğrencileri, ay yıldızlı bayrak ve şapkaları ile yanlarında veli ve öğretmenleriyle, 23 Nisan Çocuk bayramı vesilesi ile Başkonsolos Yavuz Kül? ü makamında ziyaret ettiler.

Nürnberg Başkonsolosluğunda 23 Nisan kutlaması

Taner Tüzün/ Nürnberg, 26 Nisan ( DHA) - Nürnberg'de bugün çeşitli okullarda öğrenim gören Sena Ceylan (10), Ela Ezime Güllüdoğan (7), Esma Timur (9), Bilge ve Barış Zurnacı (7-9), Melisa Alp (7), Harun Taner (8), Sıla Etyemez (8) ve Esma Özer (10) adlı Türk Dili ve Kültürü dersi öğrencileri, ay yıldızlı bayrak ve şapkaları ile yanlarında veli ve öğretmenleriyle, 23 Nisan Çocuk bayramı vesilesi ile Başkonsolos Yavuz Kül? ü makamında ziyaret ettiler. Muavin Konsolos Murat Başar ve Mesut Doğan'da ziyarette hazır bulunurken, Başkonsolos Kül, Öğrencilere konsolosluk çalışmaları hakkında bilgi vererek, Facebok'ta 8 bini aşkın takipçisi ile en çok tıklanan Başkonsolosluk olduklarını belirtti.

10 AYRI KUTLAMAYA HİMAYELİK EDİYORLAR

Başkonsolos Yavuz Kül, 23 Nisan kutlamaları nedeniyle 10 ayrı şehirdeki 23 Nisan şenliklerini himaye ettiklerini, 5 Mayıs tarihinde, Nürnberg, Fürth ve Erlangen şehirlerini kapsayan geniş bir katılımla Fürth Stadthalle? de yapılacak kutlama da hazır bulunacağını söyledi.

SORUYU BİLDİLER VE MAKAMA OTURDULAR

Başkonsolos Yavuz Kül, öğrencilerle tek tek ilgilenerek, onlara pasta ikram etti. Kül'ün çocuklara '23 Nisan çocuk bayramının kaçıncı yılını kutluyoruz ' şeklindeki sorusuna doğru cevabı veren St. Leonard okulundan 2.sınıf öğrencisi Harun Taner ile Friedrich Wanderer okulu 4.sınıf öğrencisi Esma Özer'i makamına oturttu ve talimatları olup olmadığını sordu .Her iki öğrencide her şeyin yolunda olduğunu, belirterek, talimatları olmadığını söylediler.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

23 Nisan Fürth Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title