Haberler

Nuri Özaltın Son Yolculuğuna Uğurlandı

geçtiğimiz pazar günü hayatını kaybeden Özaltın Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Özaltın, son yolculuğuna uğurlandı.

geçtiğimiz pazar günü hayatını kaybeden Özaltın Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Özaltın, son yolculuğuna uğurlandı.

Özellikle Gloria Otelleri ile spora yaptığı yatırım ve golf, futbol ile atletizm başta olmak üzere spora verdiği destekle de adından sıkça söz ettiren Nuri Özaltın, geçtiğimiz pazar günü tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetmişti. Özaltın'ın bugün son yolculuğuna uğurlandı. Özaltın, Teşvikiye Cami'nde öğlen namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından aile kabristanlığına defnedildi.

Nuri Özaltın'ın cenaze törenine, eşi Sebahat Özaltın, oğulları Nurettin ve Hayrettin Özaltın, kızı Öznur Özaltın Özdemir, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Cebi, Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Gençlik ve Spor eski Genel Müdürü Mehmet Atalay, Fenerbahçe yöneticisi Mithat Yenigün, Fenerbahçe eski yöneticisi Nihat Özdemir, Bursaspor eski Başkanı Levent Kızıl, Mesut Yılmaz, Mehmet Ağar, TSYD Genel Başkanı Oğuz Tongsir, TSYD eski Genel Başkanı Naci Arkan'ın yanı sıra bir çok isim katıldı. - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Nihat Özdemir Nuri Özaltın Fenerbahçe Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title