Haberler

Nuri Ergin'in'in Oğlu Anıl Ergin Firar Etti

GENEL GÖRÜNTÜ: - Anıl Ergin'in kaçtığı ve alışveriş merkezi altında bulunan otomobil - Kovalamaca görüntüleri- Şüphelilerin polis merkezine getirilişi Gözaltına alınan zanlı, hastaneden kaçtı- Kamuoyunda "Karagümrük Çetesi" olarak bilinen suç örgütünün elebaşı Nuri Ergin'in, Edirne'de gözaltına alınan oğlu Anıl Ergin, sağlık raporu için götürüldüğü hastaneden firar etti- Ergin'e yardım ettiği öne sürülen 4 kişi Kırklareli'nde gözaltına alındı Kamuoyunda "Karagümrük Çetesi" olarak bilinen suç örgütünün elebaşı Nuri Ergin'in, Edirne'de gözaltına alınan oğlu Anıl Ergin, sağlık raporu için götürüldüğü hastaneden kaçtı.

GENEL GÖRÜNTÜ: - Anıl Ergin'in kaçtığı ve alışveriş merkezi altında bulunan otomobil - Kovalamaca görüntüleri- Şüphelilerin polis merkezine getirilişi Gözaltına alınan zanlı, hastaneden kaçtı- Kamuoyunda "Karagümrük Çetesi" olarak bilinen suç örgütünün elebaşı Nuri Ergin'in, Edirne'de gözaltına alınan oğlu Anıl Ergin, sağlık raporu için götürüldüğü hastaneden firar etti- Ergin'e yardım ettiği öne sürülen 4 kişi Kırklareli'nde gözaltına alındı Kamuoyunda "Karagümrük Çetesi" olarak bilinen suç örgütünün elebaşı Nuri Ergin'in, Edirne'de gözaltına alınan oğlu Anıl Ergin, sağlık raporu için götürüldüğü hastaneden kaçtı.Alınan bilgiye göre, hakkında çeşitli suçlardan yakalama kararı bulunan Ergin dün, Edirne Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alındı. Sağlık kontrolü için Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne götürülen Ergin, buradan firar etti.Ergin'in, 34 AK 1675 plakalı otomobille Kırklareli yönüne doğru kaçtığını belirleyen polis, Kırklareli Emniyet Müdürlüğü ekiplerine haber verdi.Ekipler otomobili, Kırklareli Karahıdır Mahallesi Edirne Caddesi'ndeki bir alışveriş merkezinin otoparkında boş halde buldu. - Operasyonu emniyet müdürü yönetti Kırklareli'nde, Anıl Ergin'in yakalanması için Emniyet Müdürü Mehmet Emin Akay'ın yönettiği operasyon başlatıldı.Polis, Ergin'in içinde olduğu öne sürülen 22 DC 979 plakalı otomobili takibe aldı. Bir süre devam eden kovalamaca sonucu otomobil, Asilbeyli köyü yakınlarında şarampole devrildi.Ergin, kaza yapan otomobilden inerek kaçtı. Olay yerinden kaçmaya çalışan G.G. ile E.K. gözaltına alındı.Operasyonu genişleten ekipler, Ergin'e yardım ettiği iddia edilen kişilerin bulunduğu 22 UN 967 plakalı otomobili de takibe aldı. Pınar Mahallesi Vatan Caddesi'ni araçlarıyla trafiğe kapatan polis, otomobili durdurdu.Araçtaki S.K. ile İ.Ö de gözaltına alındı.Bu arada ekipler, şehrin giriş ve çıkışlarında araçlar üzerinde uygulama yaptı. Özel hareket polisleri de Kavaklı beldesi yakınlarında hazır bekletildi.Gözaltına alınan 4 şüpheliler, işlemlerinin ardından Edirne Emniyet Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.

Kaynak: AA / Güncel

Edirne Emniyet Müdürlüğü Trakya Üniversitesi Kırklareli Nuri Ergin Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak? Muhtarlıklar kalkıyor mu? Türkiye'de kaç muhtar var, maliyeti ne kadar?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title