Haberler

Nurgül Yeşilçay ve Timur Acar Kozzy'de İlgi Odağı Oldu

Güncelleme:

Show TV ekranlarından izleyicilerle buluşan "Bebek İşi" dizisinin yeni bölüm çekimleri, bugün Kozzy AVM'de gerçekleştirildi.

Kozzy AVM'ye gelen ziyaretçiler Bebek İşi dizisinin çekimlerinin gerçekleştirildiğini ve sevilen oyuncuları karşılarında görünce, tatlı bir şaşkınlık yaşadılar. Başrol oyuncuları Nurgül Yeşilçay ve Timur Acar ile dizinin minik oyuncusu Eymen Sözener, ziyaretçilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Çekim aralarında kahve molası veren Yeşilçay ve Acar, hayranlarıyla ilgilenmeyi ve onlarla sohbeti de ihmal etmedi. Kozzy ziyaretçileriyle anı fotoğrafı da çektiren ünlü oyuncular, gördükleri ilgi ve sevgiden duydukları memnuniyeti dile getirdi. Nurgül Yeşilçay ve Timur Acar, sempatik tavırlarıyla, Kozzy'deki hayranlarının kalplerini bir kez daha fethederken, ekimleri izleyen ziyaretçiler de hem eğlenceli vakit geçirdi, hem de heyecanla izledikleri dizide rol alan oyuncuları yakından görme imkanı buldu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Nurgül Yeşilçay Timur Acar Bebek Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title