Haberler

Nurgül Yeşilçay'ın Yargılandığı Davada Erkan Petekkaya Aylık Gelirinin 450 Bin TL Olduğunu Beyan...

Oyuncu Erkan Petekkaya, Nurgül Yeşilçay'ın kendisine hakaret ettiği gerekçesi ile şikayetçi olduğu davada müşteki sıfatıyla ifade verdi.

Yeşilçay'dan şikayetçi olduğunu söyleyen Petekkaya, sanık Nurgül Yeşilçay'ın sette herkesin önünde annesine küfür ettiğini öne sürdü.Mahkeme, bu duruşmaya gelmeyen Yeşilçay'ın bir dahaki duruşmaya da gelmemesi durumunda zorla getirilmesine karar verileceğini belirtti.

Oyuncu Erkan Petekkaya'nın şikayeti üzerine oyuncu Nurgül Yeşilçay hakkında, 'Hakaretö suçundan 3 aydan 2 yıla kadar hapis cezası istemiyle açılan davaya başlandı.

Bakırköy 44 Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın ilk duruşmasına, oyuncu Erkan Petekkaya ve Avukatı Çağdaş Çelik ile Nurgül Yeşilçay'ın Avukatı Hande Kuray Mutlu hazır bulundu.

AYLIK GELİRİ 450 BİN TL

Petekkaya, kimlik tespiti sırasında aylık gelirinin 450 bin TL olduğunu beyan etti.

Kimlik tespitinin ardından müşteki sıfatıyla ifadesi alınan Petekkaya, Nurgül Yeşilçay'dan şikayetçi olduğunu söyledi. Sanık Nurgül Yeşilçay'ın ifade ettiği gibi öpüşme meselesi nedeniyle bir sorun yaşanmadığını ifade eden Petekkaya, 'Öpüşme meselesi nedeniyle tartışmamız meydana gelmiş değildir. Ben, kendisinin iddia ettiği gibi, 'sen bu işe amma meraklıymışsın, sen bu durumlara alışkınsındır' demedim. Kaldı ki bu öpüşme sahnesinin daha evvel çekimi tamamlanmıştı" dedi.

Petekkaya, ifadesi sırasında, 'Sinirlendim, tansiyonum çıktı, oturmazsam düşeceğim" diyerek oturmak için izin istedi.

Bu sözleri üzerine oturmasına izin verilen Petekkaya, öpüşme sahnesinin öğle saatlerinde çekildiğini, bu sahneden sonra dinlenmeye çekildiklerini, akşam 19.00 çekimi için yeniden bir araya geldiklerini beyan edeerek, 'Yeniden bir araya geldiğimizde rolümüze çalışıyorduk. Senaryo gereği, 'Gülseren hangi müziği seviyorsun' diye sordum. Bana, 'A' A?' diyerek küfür etti. İki kez üst üste söyledi ve seti terk etti. O çekimi de yapamadık, bu durum şirketin tutanağında da mevcuttur. Dilekçemizin ekindeki mesajlar bu olaydan sonra olmuştur. Şikayetçiyim" dedi.

İTİBARININ İADESİNİ İSTEDİ

Topluma mal olmuş bir kişi olduğunu söyleyen Petekkaya, Nurgül Yeşilçay'ın çok akıllıca bir operasyon yaptığını, kadınlar haftasında kendisini kadınları taciz eden bir kişi olarak gösterdiğini, bütün kadın örgütlerinin üstüne geldiğini, bu nedenle toplum önünde kötü duruma düştüğünü belirterek, itibarının iadesini istedi. Avukatı Mutlu Çelik de bu hususta tazminat davası açtıklarını söyledi.

Nurgül Yeşilçay'ın Avukatı Hande Kuray Mutlu, müvekkilinin son anda bir işi çıktığı için bugünkü duruşmaya gelmediğini belirterek, 'Bir dahaki oturumda tarafımızdan hazır edilecektir" dedi.

Petekkaya'nın Avukatı Çağdaş Çelik ise, duruşmaya katılma taleplerinin olduğunu belirterek, 'Şikayetimiz devam ediyor" dedi.

Mahkeme, bu duruşmaya gelmeyen Nurgül Yeşilçay'ın bir dahaki duruşmaya gelmemesi durumunda zorla getirilmesine karar vererek duruşmayı erteledi.

İDDİANAMEDEN

Bakırköy Cumhuriyet Savcısı Ertuğrul Sarıyar tarafından hazırlanan iddiananede, Erkan Petekkaya'nın bir gazeteye verdiği röportajda ve attığı SMS'lerde kendisine hakaret ettiğini öne sürerek Nurgül Yaşilçay'dan şikayetçi olduğu belirtiliyor. Yeşilçay'nı suça konu SMS'leri Petekkaya'nın sette yaptıkları nedeni ile attığı söylediği belirtilen iddianamede, Yeşilçay'ın gazete röportajında da Petekkaya'ya hakaret ettiği görüşüne yer veriliyor. İddianamede, Nurgül Yeşilçay'ın, 'Hakaret" suçundan 3 aydan 2 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanması isteniyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Asliye Ceza Mahkemesi Nurgül Yeşilçay Erkan Petekkaya Bakırköy Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Jasmine bebek toplatılıyor mu, Jasmine bebek nedir? 29 Mart Cuma Hutbesi yayınlandı! 29 Mart Cuma Hutbesi tam metni! Diyanet 29 Mart Cuma Hutbesi! Survivor kim kazandı? 28 Mart Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor kim elendi? 28 Mart Perşembe Survivor'da kim elendi? İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title