Haberler

Nurgül Yeşilçay: Erkan Bana 'O...u Rollerini Seversin' Dedi

Güncelleme:

Nurgül Yeşilçay, hazırlanan iddianamede Erkan Petekkaya'nın kendisine "Sen böyle sahneleri, böyle o...u rollerini seversin" dediğini öne sürdü.

Oyuncu Nurgül Yeşilçay hakkında, Erkan Petekkaya'ya attığı telefon mesajlarında hakaret ettiği gerekçesiyle iddianame hazırlandı. Yeşilçay'ın hakaret suçundan 2 yıla kadar hapsi talep edildi. İddianamede Yeşilçay, Petekkaya'nın kendisine ağır hakaretlerde bulunduğunu belirterek "püşme sahnesi olan bir bölümde kendisine 'ben öpüşme sahnesi çekmem', 'sen böyle sahneleri, böyle o...u rollerini seversin', 'sen bu rollere alışıksın' gibi cümleler kurdu" sözlerine yer verdi.

"HADSİZ, ŞIMARIK, SAYGISIZ"

Oyuncu Erkan Petekkaya, Paramparça dizisindeki eski rol arkadaşı Nurgül Yeşilçay hakkında savcılığa kendisine hakaret ettiği gerekçesiyle suç duyurusunda bulundu. Petekkaya suç duyurunda, Yeşilçay'ın dizi çekimlerine alkollü ya da geç gelmesi, çekim esnasındaki saldırgan tutumu nedeniyle yapımcı firma ile arasındaki sözleşmenin yenilenmediğini, dizinin çekimlerine onsuz devam edildiğini belirtti. Dilekçede Yeşilçay'ın Hürriyet Gazetesi'ne verdiği röportajda ve telefondan çektiği mesajlarda "hadsiz, şımarık, saygısız, adam olmayı dene, git tedavi ol, kendini nimetten sayıyorsun" şeklinde mesajlar göndererek hakarette bulunduğu iddia edildi.

"SEN BÖYLE O....U ROLLERİNİ SEVERSİN"

Bakırköy Cumhuriyet Savcısı Ertuğrul Sarıyar başlattığı soruşturma kapsamında Nurgül Yeşilçay'ın ifadesini aldı. Yeşilçay, ifadesinde rol arkadaşı Petekkaya'nın bir gün sete alkollü gelip küfür etmesi nedeniyle dizinin o dönemki yönetmeninin işi bıraktığını söyledi. Yeşilçay ifadesinde Petekkaya'nın yapımcının arkadaşı olması sebebiyle kendi arkadaşını yönetmen olarak diziye getirdiğini, öpüşme sahnesi olan bir bölümde kendisine 'ben öpüşme sahnesi çekmem', 'sen böyle sahneleri, böyle o...u rollerini seversin', 'sen bu rollere alışıksın' gibi cümleler kurduğunu ve bunun üzerine kendisine rest çektiğini anlattı.

"MESAJLAR DAVRANIŞLARININ KARŞILIĞIDIR"

Nurgül Yeşilçay, ifadesinin devamında şunları anlattı: "Dosyada bulunan telefon mesajlarını Petekkaya'nın sette yaptığı davranışlar nedeniyle attım. 'Erkekliğini kadınlığım üzerinden taçlandıramazsın' sözünü bana söylediği beyanlar dolayısıyla söyledim. Yazdığım mesajlar bana yapılan davranışların karşılığıdır. Hadsiz birine ancak bu şekilde cevap verebilirim. Ben kendimi savunmak zorunda kaldım. Aslında hakarete uğrayan benim. Benim hakaret kastım yoktur."

RÖPORTAJ BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ KAPSAMINDA

Savcı Ertuğrul Sarıyar, soruşturma sonunda hazırladığı iddianamede, Nurgül Yeşilçay'ın, Petekkaya hakkında gazete röportajında sarf ettiği sözlerin basın özgürlüğü kapsamında değerlendirilmesi gerektiğini, attığı SMS'lerde ise hakaret suçunu işlediğini belirtti. Yeşilçay'ın hakaret suçundan 3 aydan 2 yıla kadar hapis cezası istemiyle cezalandırılması talep edildi. Bakırköy 44'ncü Asliye Ceza Mahkemesi iddianameyi değerlendiriyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Magazin

Erkan Petekkaya Nurgül Yeşilçay Bakırköy Sarıyar Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (10)

FALSOCU:

AMAN NE HABER NE HABER

23
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

haksızda sayılmaz erkan bey

15
5
yanıtYanıtla
Sevdik seviyoruz hep seveceğiz:

Nurgül Yeşilçay sanatın zirvesinde hangi rolü oynasa en iyi şekilde can veriyor. Böylesine güzel ve başarılı bir sanatçıya çamur atmak kimseye yakışmaz. O çamur da zaten Nurgül Yeşilçay’a yapışmaz.

11
7
yanıtYanıtla
YANDAŞ:

hangi sanat o anlatsan da anlasak?

yanıt5
yanıt1
HARUN:

BEN CE ERKAN NURGULU COK SEVIYOR ASIK

17
0
yanıtYanıtla
Öğretmen:

B, ir kadın , sanatçı da olsa bu ülkede hakaret görür. Önemli olan halkın doğruyu anlaması. Erkan Petekkayayı, yeni evliyken, sahilde bir mankenle öpüşürken yakalamışlardı. Rezil olmuştu. Şimdi sanatçı olmuş. Herkes de destekliyor. İnsanlar ne garip.

12
3
yanıtYanıtla
O değil de:

Terminatörü oynayacak değil ya, öyle malzemeye böyle rol gider

12
1
yanıtYanıtla
dost:

her ikiside metyatik maymun

6
3
yanıtYanıtla
Gazzovic:

İftiraaa. . Kuru iftira, Bu ehl-i namus zenne hakkında. . Ne biçim söz şiddetle kınıyor, telin ediyor, işte bilumum faydalı bir şeyler ediyorum. . ))

6
0
yanıtYanıtla
Mustafa KaracaMobil-ANDROID:

Çok ayıp Petekkaya

1
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title