Haberler

Nurgül Yeşilçay: Ecelimizle Ölmek Lüks Oldu

Güncelleme:

Sinema ve dizi oyuncusu Nurgül Yeşilçay, son günlerde yaşanan olaylarla hakkındaki tepkisini Twitter hesabından dile getirdi.

Karaman'ın Ermenek İlçesi'nde maden işçilerinden her geçen saat umutlar kesilirken bu sabah bir kaza haberi de Isparta'dan geldi. İşçileri taşıyan servisin karıştığı kazada ilk belirlemelere göre 15 kişi öldü, 30 kişi de yaralandı. İşçilerin çoğunun elma bahçesinde çalışan kadın işçileri olduğu belirlendi.

"ECELİMİZLE ÖLMEK LÜKS OLDU"

Yeşilçay, Isparta'daki kaza haberinin ardından Twitter hesabından, "Bu memlekette eceliyle ölmek lüks oldu" açıklamasında bulundu.

SOSYAL MEDYAYI SALLADI

Güzel oyuncunun mesajı kısa sürede sosyal medyada en çok paylaşılanlar arasına girmeyi başardı.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Nurgül Yeşilçay Karaman Isparta Twitter Magazin Haberler

500

Yorumlar (42)

Sibel Eymür:

Bu ünlüler de en acı durumdan bile nemalanmayı biliyorlar. İşleri güçleri reklam. . Popülist kültürün ezikleri bunlar.

41
12
yanıtYanıtla
Işık Işık:

Yok anam yok. Sizin her şeyiniz lüks , size bir şey olmaz. Küçük Muharrem''in ölüsü çuvalla taşınırken bu ülkede sen değil misin doğumunu özel olarak suda yapan. Anadoluda hala kendi kordonunu tarlada kendi kesip , kırkı çıkmadan ölen kadınlar varken. . .

46
5
yanıtYanıtla
eda:

gerizekalı inançsız kadın eceli gelen gidiyor dayım doktordu 3 günün içinde vefat etti 30 doktor arkadaşı yanında iken demekki ömür bitince herşey boş sende bu luxse katıl hemen ecelin dışında öl bakım ölebilecenmi

28
21
yanıtYanıtla
KAAN:

DOĞRU DEMİŞ AYNI ZAMANDA ORTA STANDARTTA YAŞAMAKTA LÜKS OLDU

29
13
yanıtYanıtla
abii:

lüks olmuş sanki daha önce herkes eceliyle ölüyordu. . . aptal kadın. . .

9
30
yanıtYanıtla
)):

Türkiye''de 550 milletvekili vardır. Bunların maaşı 20. 000tl''dır :))) şaka değil. Bir kaç aylığına bile milletvekilliği yapsalar emekli olurlar. Emekli olunca maaşları bizim gibi kesintiye uğramaz :))) Lokantada şurada burada para harcamazlar. Her şey beleş. Ceylan derisi koltuklarda otururlar. Çoğunun eğitim düzeyi yerlerde sürünür. Ama memura işçiye çemkirirler. Biz bu insanları doyuramayız. Onun için de ölürüz. . .

34
3
yanıtYanıtla
MALATYALI:

ACABA SEN ECELİNLE ÖLEBİLECEKMİSİN NURGÜL? ALLAH BİLİR BİR FİLMİN YATAK SAHNESİ ÇEKİMİNDE YATARAK SANATINI(!) İCRA ETTİĞİN BİR ANDA CAN VERİYOR OLABİLİRSİN KİM BİLİR?

16
19
yanıtYanıtla
malatyalım:

onlar hiç ölmeyecekmiş gibi yaşarlar. o yüzden ölmek ona lüks olmuş

21
13
yanıtYanıtla
misafir:

Yalan sayilmaz.

12
20
yanıtYanıtla
Yücel:

Yani yorumlara bakıyorum kadın haklı dediginde ne var bunda tepkisini dile getiriyor ? Şu kadına laf atan sizler adammısınız simdi o kadar can gitmiş hala hükümete sahip cıkıyorsunuz . Orada sizin babanız amcanız ölseydi yine padisahım cok yaşa diyecekmiydiniz ? Şaşıyorum nasıl bir beyniniz var neden kullanmıyorsunuz ?

24
6
yanıtYanıtla
Tüm 42 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title