Haberler

Nurgül Yeşilçay, Ablaları İçin Gelinlik Modeli Oldu

Güncelleme:

Son olarak Özcan Deniz ile yeniden bir araya gelerek sinemada boy gösteren Nurgül Yeşilçay, bu sefer model oldu. Modacı ablalarının diktiği gelinliği giyerek kendilerine destek verdi.

Nurgül Yeşilçay'ın ablaları Hacer Yeşilçay ve Mine Yeşilçay, gelinlik diktikleri moda evinin açılışını yaptı. Nurgül Yeşilçay "Bize de bu mutluluğa ortak olmak düşer" diyerek, ablalarının diktiği gelinliği giydi.

DESTEK ÇIKTI

Özcan Deniz ile birlikte rol aldığı İkinci Şans filminin galası Berlin, Bakü'de gala yaptı; birçok ülkede vizyona girdi. Yoğun geçen vizyon ve tanıtım günlerinin ardından, Nurgül Yeşilçay, ablalarının mutlu gününe destek çıkmayı ihmal etmedi.

"İKİ ABLAM HAYIRLI BİR İŞ İÇİN BİR ARAYA GELDİ"

Gelinlik giydiği görüntüsünü Instagram hesabında paylaşan Yeşilçay, "İki ablam hayırlı bi iş için biraraya geldi. Güzel gelinlerin özel günlerinde heyecanlarını paylaşacaklar. Bize de bu mutluluğa ortak olmak düşer" yorumunu yaptı.

İşte Nurgül Yeşilçay'ın gelin olduğu Instagram paylaşımı:

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Nurgül Yeşilçay Özcan Deniz Instagram Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title