Haberler

Nurettin Topçu Günleri 1 Nisan Günü Başlıyor

Kültür hayatımıza büyük katkıları olan Türk fikir adamlarından Nurettin Topçu, vefatının 41. yılında kendisini yakından tanıyan talebelerinin, akademisyenlerin ve yazarların katılımıyla 1 Nisan günü İstanbul'da anılacak.

Öğrencisi olduğu ve 18 yıl öğretmenlik yaptığı İstanbul Erkek Lisesinde gerçekleşecek etkinlikte Topçu'nun düşüncesi, öğretmenliği, kültür sorunları üzerine geliştirdiği görüşleri ele alınacak.

Türkiye Yazarlar Birliği İstanbul Şubesi ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin katkılarıyla İstanbul Erkek Lisesi tarafından organize edilen program 1 Nisan Cuma günü saat onda başlayacak ve iki gün sürecek. Prof.Dr. İsmail Kara, Prof.Dr. Mustafa Kara, Emin Işık, Prof. Dr. Hayri Kırbaşoğlu, Prof.Dr. Kurtuluş Kayalı, Mehmet Sılay, Doç.Dr. Fatih Birgül, Prof.Dr. Ergün Yıldırım, Prof.Dr. Selahattin Turan, Mahmut Bıyıklı, Ercan Yıldırım, Yasin Özdemir, Doç.Dr. Mahmut Hakkı Akın, Bünyamin Yılmaz, Hüseyin Akın gibi akademisyen ve yazarların katkı sunacağı programda ayrıca fotoğraf sergisi ve Belgesel gösterimi gerçekleştirilecek. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ercan Yıldırım Nurettin Topçu Hüseyin Akın Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title