Haberler

Nurettin Demir: Cumhurbaşkanı'nın Anayasayı İhlal Ettiğini Görüyoruz -1

Nurettin Demir: Cumhurbaşkanı'nın anayasayı ihlal ettiğini görüyoruzCHP Milletvekili Nurettin Demir, AK Parti'nin Olağanüstü Kongreye gitmesine yönelik "Cumhurbaşkanının tarafsız olması gerekiyor.

Nurettin Demir : Cumhurbaşkanı'nın anayasayı ihlal ettiğini görüyoruz

CHP Milletvekili Nurettin Demir, AK Parti'nin Olağanüstü Kongreye gitmesine yönelik "Cumhurbaşkanının tarafsız olması gerekiyor. Yine anayasayı ihlal ettiğini ortaya koyduğunu görüyoruz, bir partinin içişlerine müdahil oluyor" dedi.

CHP Muğla Milletvekili Nurettin Demir, 5 Mayıs Dünya Ebeler Gününe ilişkin Meclis'te basın açıklaması yaptı. Nurettin Demir, "Ben sizlerin ebelerinizin günlerini kutluyorum. Her birinizin bir ebesi var. Sağlıklı bir şekilde bizleri buraya getirdikleri için, ülkemizin başında eksik etmedikleri için Cumhurbaşkanımızın, başbakanımızın, Sağlık Bakanımızın da ebeler gününü kutluyorum. Çünkü onlar bu kadar sağlıklı bir şekilde geldiklerine göre insanlar ebelere birçok şey borçlu. Hepimizin sağlıklı olmasında büyük katkılar var" diye konuştu.

Nurettin Demir, AK Parti'de yaşananlara yönelik bir soruya şu yanıtı verdi: "Burada ters olan taraf Sayın Cumhurbaşkanının tarafsız olması gerekiyor. Yine anayasayı ihlal ettiğini ortaya koyduğunu görüyoruz. Müdahil oluyor bir partinin içişlerine. Bunu doğru bulmuyoruz ama süreci hep beraber izleyeceğiz."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Nurettin Demir AK Parti Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title