Haberler

    Nuray Sayarı ile Rüyalar Alemine Yolculuk

    Güncelleme:

    Rüyalarınızı hatırlamak için biraz büyüye ne dersiniz? Nuray Sayarı rüyaların büyülü alemine bir köprü kuruyor.

    Pek çoğumuz inanmasa da rüyalarımızda başka alemlere seyahat eden bir ruhumuz var. Rüyalardaki deneyimlerimiz içten ve değişik boyutlarda ortaya çıkar. Rüyalarımızda sevdiklerimizle buluşur, başka alemlere seyahat eder veya önemli bilgilere ulaşırız.

    İyi uyku almayan ve dinlenmeyen bir kişinin büyü potansiyelini tam kullanması imkansızdır. Bir insanın uyku süresi kalktığı zaman kendini enerjik hissetmesini sağlayacak kadardır. Ruhlarımızın diğer alemleri ziyaret etmeleri, kendilerini yenilemeleri ve kişisel sırları çözmeleri için bu süreye ihtiyaçları vardır. Rüyaları anlamlandıracak şekilde görmek ve onları kullanmayı başarmak sabır ve odaklandırma gerektirir. Biz de Nuray Sayarı'ya rüyalar aleminde anlamlı bir yolculuk için neler yapabileceğimizi sorduk. İşte size yardımcı olacak birkaç mucize tarifi!

    Yastıklar

    Özel rüyalar ve sağlıklı bir uyku için rüya yastıkları sıkça kullanılır. Bu yastıkları hazırlamak oldukça basittir ve yetenek gerektirmez. Rüya yastıklarınızda yastık içi olarak keten, pamuk, muslin gibi doğal kumaşlar kullanınız. Doğal kumaşlar içerdikleri kumaşların aromasını dışa geçirirler.

    Uykusuzluğa karşı yastık

    Mazlemeler

    100 gr şerbetçi otu

    60 gr kuru gül yaprağı

    60 gr kuru lavanta çiçeği

    Kehanet yastığı

    Malzemeler

    100 gr kuru nane

    100 gr kuru gül yaprağı

    Birkaç damla kekik yağı

    Bazı bitki yağları gerektiğinde damlalar halinde aşağıdaki şekillerde kullanabilirsiniz:

    Yastık veya çarşafınıza bir damla damlatınız ve alnınızı bir damla yağla ovunuz.

    Ceviz veya fındık yağını ısıtarak el ve ayak bileklerinize yatmadan masaj yapınız.

    Rüya aleminde buluşmak için yatak arkadaşınıza bitki özüyle masaj yapınız.

    Banyolar

    Tatlı rüya banyosu

    Malzemeler

    Defneyaprağı

    Leylak çiçekleri

    Sarı gül yaprakları

    Hazırlanışı

    Çiçeklerden birer avuç katarak çay hazırlayınız. çayı süzmeden banyo suyunuza ekleyiniz. Banyo küvetinizi sabah uyanana kadar temizlemeyiniz.

    Rüya hatırlama banyosu

    Malzemeler

    4 damla kekik yağı

    4 damla mimoza yağı

    4 damla lavanta yağı

    Hazırlanışı

    Ilık banyo suyunuza bitki yağlarını ekleyiniz ve iyice karıştırdıktan sonra küvete giriniz. Vücudunuzun her tarafını banyo suyuyla ovunuz.

    Tütsüler

    İyi bir uyku ve güzel rüyalar için yatak odasında yakılacak tütsüler de çok yararlıdır. Tütsülerin siz yatmadan önce yakılması gerekir.

    Uygulama

    Yatak odanızın cam ve kapılarını kapatın. Yakılmış tütsüyle odanın her tarafını dolaşın. Tütsünün tamamen sönmesini bekleyin. Yatmadan önce kapı ve camları açarak odanızı havalandırın.

    Rüya tütsüsü

    Malzemeler

    Defneyaprağı tozu

    Ihlamur

    Lavanta çiçekleri

    Hazırlanışı

    Malzemeleri eşit oranda iyice karıştırın ve yatmadan önce odanızda yakın. Bu tütsü rüyalarınızın hoş ve canlı geçmelerini ve uyandığınızda onları hatırlamanızı sağlayacaktır.

    Taş ve kristaller

    Yastık altına konulan ametist iyi uyku ve kehanet gücü sağlar.

    Yastık altındaki garnet sizi kabuslardan korur

    Sarı kuvars rüya sayısını artırır.

    Yatak kenarına bağlanan kırmızı mercan kabusları ve kötü ruhları uzaklaştırır.

    Ay taşı kolyeler kırmızı mercanla aynı fonksiyonu görürler.

    Eğer çok fazla rüya görmekten şikayetçiyseniz, limon tomurcuklarından yapacağınız bir kolyeyi yatakta takmalısınız.

    Kaynak: Womenist.net / Kadın

    Nuray Sayarı Kadın Haberler

    Bakmadan Geçme

    Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title