Haberler

Nur Yerlitaş: Kemal Doğulu'yu Bu Hale Getirenler Utansın

Güncelleme:

Ünlü modacı Nur Yerlitaş, kanlar içinde hastaneye kaldırılan ve intihar ettiği de konuşulan Kemal Doğulu hakkında kafa karıştıran bir açıklamada bulundu.

Merdivenlerden düşmesi sonucu evinde kanlar içinde bulunan ve acil olarak Taksim'de özel bir hastaneye kaldırılan Kemal Doğulu'yu dostları yalnız bırakmadı.

"ONU BU HALE SOKANLAR UTANSIN"

Akşam'ın bir dönem stil yarışmasında Doğulu ile birlikte jüri koltuğuna oturan Nur Yerlitaş soluğu hastanede aldı. Yerlitaş, "Onu bu hale sokanlar utansın, onun bu hale girmesine sebep olanlar var" diyerek hastaneye giriş yaptı.

"ALACAĞINIZI ALDINIZ"

Doğulu'nun intihara teşebbüs ettiği iddiasını reddeden Yerlitaş, hastaneden çıkarken de gazetecilere, "Panik atağım var. Alacağınızı aldınız, manşet belli!" dedi. Yerlitaş'ın sözlerinin ardından, ünlü modacının bir süredir hayatında önemli krizler yaşadığı söylentisi yayıldı.

KADİR DOĞULU KORKUTTU

Kemal Doğulu'nun oyuncu kardeşi Kadir Doğulu ise ağabeyinin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğunu yazdı ve takipçilerinden dua istedi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Nur Yerlitaş Kemal Doğulu Kadir Doğulu Taksim Magazin Haberler

500

Yorumlar (1)

he tarz sensın:

kımbılır neyın ahı cıkıyor

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title