Haberler

Nur Yerlitaş Starları Solladı!

Güncelleme:

İnternetteki caps'lerle fenomene dönüşen Yerlitaş, reklam verenlerin gözdesi oldu. Bir ev tekstili markası, modacıya reklam yüzü olması için 800 bin lira teklif etti.

Ünlü modacı Nur Yerlitaş, hayatının en parlak dönemini yaşıyor. Jüri üyesi olduğu 'Bu Tarz Benim' yarışmasıyla kariyeri bambaşka bir yere doğru giden Yerlitaş, internette dolaşan ilginç caps'lerle de adeta fenomen oldu.

REKOR ÜCRET TEKLİF ETTİLER

Farklı sektörlerden onlarca reklam teklifi alan Yerlitaş'ın, menajeri Özgür Aras aracılığıyla biri telekomünikasyon, ikisi ev tekstili markası olmak üzere 3 şirketle görüşme halinde olduğu öğrenildi. Ev tekstili markalarından biri, iki TV reklamı, billboard ve gazete reklamlarını içeren paket için Yerlitaş'a 800 bin lira teklif etti.

STARLARI SOLLADI

Nur Yerlitaş'ın aldığı teklif Kıvanç Tatlıtuğ, Serenay Sarıkaya, Merve Boluğur'un da aralarında bulunduğu birçok starın reklam anlaşmalarında aldıkları ücretleri geride bıraktı. Serenay Sarıkaya'nın Elidor'dan 250 bin, Mavi'den ise yıllık 375 bin lira aldığı iddia edilmişti.

Sosyal medyada Nur Yerlitaş için hazırlanan birbirinden ilginç ve komik caps'ler internette beğeni rekoru kırmıştı.


Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Serenay Sarıkaya Nur Yerlitaş Özgür Aras Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (26)

cengavermobilWeb@haberler.com:

Türkiye neden hep geriye gittiğini şimdi daha iyi anlıyorum

19
3
yanıtYanıtla
sdt:

tipsiz bu kadın. bir kaç ahlaksızca kelime ye kanan insanlar bu kadından medeniyet bulan zihniyetler yasadıkça cahillik başını alır gider.

19
0
yanıtYanıtla
saçma:

nurella orda stüdyoda wc nın yanında oturuyo o yüzden yüzü hep böle

11
4
yanıtYanıtla
karizma:

böyle bir mala bu kadar parayı teklif edenin aklından şüpelendim açıkçası. . :)))))

14
1
yanıtYanıtla
RAZKON:

işte star olmanın çok kolay olduğu bir ülkede yaşıyoruz, Anlık mesele yaparsın bir acayip hareketler sonrası bereket hesabı ve et kokuları gelmeye başlar, İsviçre gibi bir ülkede hakiki kaşar peynirlerini alplerin eteklerinde 12 ay mağaralarda ve özel toprak altlarında bekletiyorlar, eee bizim ülkemizde maalesef çok kolay bu işler

13
0
yanıtYanıtla
mal bu kadınya:

hayatımda bunun dakar çirkin bir bayan görmedim vallahi bülent ersoy bile bundan güzel allahın gücüne gitmesin bir insan bukadar mı sevimsiz olurya tipine türükdüğüm

12
1
yanıtYanıtla
istanbullu:

bu devirde aykırı olmak gerekiyor normal insana ekmek yok

12
0
yanıtYanıtla
naci kasım:

embesiller ülkesi

9
1
yanıtYanıtla
güzellik uzmanı:

amazon mu desem, afrodit mi desem yoksa kleopatra mı desem ???

8
2
yanıtYanıtla
Engin Tarhan:

godzilla desen nasıl olur?

yanıt0
yanıt1
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title