Haberler

"Nur Tatar"In Hedefi Altın Madalya

Güncelleme:

Londra Olimpiyatları'nda gümüş madalya kazanan Milli Tekvandocu Nur Tatar, Mersin'de düzenlenecek Akdeniz Oyunları'nda altın madalya hedefliyor.

Londra Olimpiyatları'nda gümüş madalya kazanan Milli Tekvandocu Nur Tatar, Mersin'de yapılacak Akdeniz Oyunları'nda altın madalya hedefliyor.

Akdeniz Oyunları'na Konya'da hazırlanan Nur Tatar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 5 yaşından bu yana tekvando yaptığını, milli takıma seçildiği 2007 yılından itibaren yılın 10 ayını kamplarda geçirdiğini söyledi.

Uzun süreli kamp ve yorucu antrenmanların meyvesini 2012 Londra Olinpiyatları'nda aldığını ifade eden Tatar, uluslararası müsabakalarda çeşitli başarılar elde ettiğini belirtti.

Olimpiyatların ardından her şeye sıfırdan başlarcasına zorlu antrenmanlar yaptıklarını vurgulayan Tatar, 20 Haziran'da Mersin'de düzenlenecek Akdeniz Oyunları'na çok iyi hazırlandıklarını dile getirdi.

"Rakipler zorlu ama biz de güçlüyüz"

Tekvando Milli Takımı'nın oyunlara 8 sporcuyla hazırlandığına dikkati çeken Tatar, şöyle devam etti:

"Çok iyi bir kadromuz var. Olimpiyat şampiyonu Servet Tazegül ile Avrupa ve dünya şampiyonu olan arkadaşlar ülkemizi seyircimiz önünde temsil edecek. Rakipler zorlu ancak Türkiye tekvandosunun da çıtası belli. Biz de güçlüyüz. Hedefim altın madalya. Olimpiyat final maçında Koreli rakibime yenildiğimde çok üzülmüştüm ancak 19 yaşında gümüş de olsa o platformda madalya kazanmak gurur vericiydi. Kamptaki bütün arkadaşlarımın hedefinde, rengi ne olursa olsun madalya var. Seyirci desteğimizi kullanıp tüm madalyaları Türkiye'ye armağan etmek istiyoruz."

Akdeniz Oyunları'nın ardından Meksika'daki Dünya Şampiyonası'na katılacaklarını vurgulayan Tatar, Mersin'de alınacak güzel sonuçların ardından orada da Türk bayrağını göndere çektireceklerini, ülkeye gurur yaşatmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi. - Konya

Kaynak: AA / Spor

Nur Tatar Akdeniz Mersin Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek? AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title