Haberler

Nur Fettahoğlu'nun Boşanma Acelesi!

Güncelleme:

Fettahoğlu ile Levent Veziroğlu'nun boşanma detayları ortaya çıkmaya başladı. Güzel oyuncu çevresine "Boşanınca üzerimden bir yük kalktı. Şimdi çok mutluyum" demiş.

Bir an önce boşanmak isteyen güzel oyuncunun İstanbul Aile Mahkemesi'nin daha ileri bir tarihe gün vermesi üzerine başka bir aile mahkemesine dava açtığı ortaya çıktı.

"ÜZERİMDEN YÜK KALKTI"

Fettahoğlu'nun, Levent Veziroğlu'ndan nafaka ve tazminat istememesi dikkat çekti. Ünlü oyuncunun yakın çevresine "Daha fazla Levent'le olamazdım, boşanınca üzerimden bir yük kalktı. Şimdi çok mutluyum" dediği iddia edildi.


Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Levent Veziroğlu Nur Fettahoğlu İstanbul Magazin Haberler

500

Yorumlar (6)

tam isid,lik bunlar...:

ulan isid, ciler nerdesiniz, , alin götürün sunlari, tam sizlik bunlar, . .

6
6
yanıtYanıtla
Yazık Yazık:

çokmu yükleniyordu yazık :)

8
1
yanıtYanıtla
sssssmobilWeb@haberler.com:

Erkekler zengin olunca yanindaki kadınin onu cok sevdigini dusunur onun kotu gununde de yaninda olcagini dusunur ah saflar bi paraniz bitsin hangisi durur yaninizda asil sevgi kotu gununde de yaninda olandir her durumda sana destek cikandir.

8
0
yanıtYanıtla
ZülKa:

Polat Alemdar ayrılığı sonrası bu evlilik bence olmamalıydı. Sürmeyeceği de belliydi. Bir kadının kırılan gururunu bu şekilde düzeltmesi bence yanlıştı. Neyse Allah her ikisinin de yolunu açık etsin. . .

7
0
yanıtYanıtla
yeterMobil-ANDROID:

bu kiza yazik oldu polatla evlenseydi iyiydi ama gitti bunu buldu bari bundan sonra düzgün birini bulsun

2
3
yanıtYanıtla
depremmobilWeb@haberler.com:

Cok güzel bi kiz bu adam zaten yakismiyordu ona iyi olmus

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title