Haberler

Nur Bozar Dünya Evine Girdi

Güncelleme:

Bu Tarz Benim adlı yarışma programıyla adını duyuran Nur Bozar, uzun süredir birlikte olduğu sevgilisiyle nikah masasına oturdu.

Bu Tarz Benim programıyla ünlenen ve yarıştığı dönemde adından sıkça söz ettiren güzel yarışmacı Nur Bozar, evlendi.

UĞURKAN EREZ DE KATILDI

Bozar'ın boğaza karşı bir restoranda gerçekleşen düğününde ailesi ve yakın dostlarının yanı sıra yarışmanın jüri üyelerinden Uğurkan Erez de katıldı. Davetliler düğünün fotoğraflarını sosyal medyada paylaştılar.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Uğurkan Erez Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (70)

KamaMobil-IOS:

Bence de bu kim ya neye bu kadar yürüdü bu ben anlamıyorum bi yarışmada sadece kulisde sunucuydu sanki ajda pekkan anasını satıyım

7
20
yanıtYanıtla
Mobil-IOS:

YARABBI. SUKUR EVLENDI HABER SITELERIDE BIZDE RAHATLADIK................

16
10
yanıtYanıtla
melishanmobilWeb@haberler.com:

Neden nurella gelmemiş hani nuru çok seviyodu aglaşıyolardı yalandan..bitek ugurkan erez katılmış

23
1
yanıtYanıtla
senem:

önlü değil ama zorla önlü yapıyorlar vay be

21
2
yanıtYanıtla
BiR YERE NOT EDiN:

Mutlu olamazlar, , , , , bir yere not edin, , ,

10
12
yanıtYanıtla
em:

buldu bir godaman

15
5
yanıtYanıtla
CAN DERSİMLİ:

EN SONUNDA BİRİ BOZDU MEMLEKET KURTULDU BOŞ BELEŞ ADAMLAR SABAH AKŞAM TV DE NETTE HER YERDE NUR BOZAR NE NURMUŞ ANASINI SATIYIM.

16
4
yanıtYanıtla
kurtuldukmobilWeb@haberler.com:

Umarim artik evinde oturur bizde bi rahat ederiz

16
3
yanıtYanıtla
ELİF43:

Bunlarda çakma medya maymunları bi bunlar eksikti bozarmısın bozmaz mısın milletin işi gücü var hadi

13
5
yanıtYanıtla
KimmobilWeb@haberler.com:

Nur kimya istanbulu mu fethetmiş millet çıktı aya biz kaldık yaya

13
5
yanıtYanıtla
Tüm 70 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title