Haberler

Numune Hastanesi'ndeki Yangınla İlgili Açıklama

Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yöneticisi Nurullah Zengin, hastanede meydana gelen yangınla ilgili açıklamalarda bulundu.

Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yöneticisi Nurullah Zengin, hastanede meydana gelen yangınla ilgili açıklamalarda bulundu.

Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yöneticisi Nurullah Zengin, hastanede dün saat 21.40 itibariyle B Blok çatı katında başlayan yangının itfaiye ekiplerinin çalışmaları ile 23.30 itibariyle tamamen söndürüldüğünü belirterek, "Yangından etkilenen B Blok bünyesinde başta Beyin Cerrahisi ve Üroloji bölümleri olmak üzere Kulak Burun Boğaz, Genel Cerrahi, Ortopedi ve Göğüs Cerrahisi bölümlerinin yataklı servisleri bulunmakta olup, yoğun bakım ünitemiz bulunmamaktadır. Herhangi bir tıbbi bakım eksikliğine neden olmadan tüm hastaların nakilleri gerçekleştirilmiştir. Bu çerçevede 12 hasta başka hastanelere sevk edilmiş, kalan hastaların nakli hastane içi diğer servislere yapılmıştır" dedi.

Hastanenin B Blok dışı tüm birimlerinin Acil Servis de dahil olmak üzere normal sağlık hizmeti sunumuna devam ettiğini vurgulayan Zengin, "Bugün resmi tatil olması nedeniyle yapılamayan poliklinik hizmetlerimiz yarından itibaren eksiksiz olarak yapılmaya devam edecektir. Halen yangın çıkış nedeni ve hasar tespiti ile ilgili gerekli teknik değerlendirmeler devam etmekte olup, B Blok binamızın bir an önce ivedi olarak sağlık hizmeti sunumuna devam etmesi için gerekli iyileştirme ve tadilat çalışmaları da başlatılmıştır" diye konuştu. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title