Haberler

Numan Kurtulmuş: "Bu Sene Alevi Bektaşi Sivil Toplum Kuruluşlarının Öncülüğünde, Ankara'da ve Hacı...

Numan Kurtulmuş: "Bu sene alevi Bektaşi sivil toplum kuruluşlarının öncülüğünde, Ankara'da ve Hacı Bektaş'ta bu törenler, anmalar yapılacak" -"Biz başından itibaren uyarılarımızı yapıyoruz.

Numan Kurtulmuş: "Bu sene alevi Bektaşi sivil toplum kuruluşlarının öncülüğünde, Ankara'da ve Hacı Bektaş'ta bu törenler, anmalar yapılacak"

-"Biz başından itibaren uyarılarımızı yapıyoruz. YPG'ye PYD'ye silah yardımı yapması bu da sorunu çözecek mesele değildir"

-"Rakka'nın tamamına yakını Arap nüfusludur. Burada doğru olan yol, makul meşru unsurlarla birlikte DEAŞ'a karşı mücadelenin hızının artırılmasını sağlanmaktır"

-"Biz Türkiye olarak hem Irak merkezi hükümetiyle, hem Irak Kürdistan yönetimiyle ilişkimizi sürdürüyoruz"

-"' Avusturya Dışişleri Bakanını açıklamaları) Biz de Avusturya Dışişleri Bakanı'nın bu açıklamalarını hoş karşılamayız. Oradaki siyasi faaliyetler, Avusturya seçimleriyle ilgili değildir. Biz nasıl referandumla ilgili kampanya yürüteceksek, Avrupa'da da yürüteceğiz. Onları ilgilendiren bir durum değildir."

-"Hazreti Ali efendimizin tam doğum gününün hangi gün olduğu tam olarak bilinemiyor. Bu sene alevi Bektaşi sivil toplum kuruluşlarının öncülüğünde, Ankara'da ve Hacı Bektaş'ta bu törenler, anmalar yapılacak. Böylece uzun yıllar sonra devletle alevi yurttaşlarımız dostlarımız kardeşlerimiz bir araya gelecekler."

-"Ege'de gerilimi artıracak sözler söyleyen çok sayıda siyasetçiler oldu. Ben yunan savunma bakanının da kendi görüşünü ifade ettiğini düşünmek isterim."

ANKARA- Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Bakanlar Kurulu toplantısının ardından açıklamalarda bulundu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Numan kurtulmuş Hacı Bektaş Avusturya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title