Haberler

Numan Kurtulmuş: "Ak Parti'nin Türkiye'de Siyasi Rakibi Yok"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, AK Parti'nin Türkiye'de siyasi rakibinin olmadığını söyledi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, partisinin pazar günü düzenlenecek Ordu İl Divan Toplantısı'na katılmak üzere memleketi Ordu'ya geldi. Ünye Belediyesi tarafından onuruna Ünye Belediyesi Atatürk Parkı Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen yemekli programa katılan Kurtulmuş, 30 Mart mahalli idareler seçimlerinde AK Parti'nin Büyükşehir Belediyesi ve 19 ilçesiyle birlikte Ordu'da 20'de 20 seçimi aldıkları için partililere teşekkür etti. Ordulu seçmenden ve partililerden yerel seçimlerdeki başarıyı Cumhurbaşkanlığı seçiminde de beklediğini vurgulayan Kurtulmuş, "Yerel seçim Türkiye'nin zor seçimlerinden biriydi, en zor seçimiydi belki. Millet Türkiye'nin üzerinde oynanan oyunlarını bozdu, kararını verdi. 30 Mart'ta sandıklarda bildirdikten sonra sorumluluğu AK Parti kadrolarına, sizlere yükledi. Bu bir yol ayrımıydı. Bu sapakta Türkiye maalesef önüne konulan her türlü engellere rağmen, bu engelleri yapan bir takım kirli ittifaklara rağmen Türkiye Allah'a çok şükür önünü açtı. Önümüzde Cumhurbaşkanlığı seçimi var. Ordu, bu büyük performansını Cumhurbaşkanlığı seçiminde de ortaya koyacak. Ünye bu büyük performansını Cumhurbaşkanlığı seçiminde de ortaya koyacak ve 10 Ağustos'ta ikinci seçime kalmadan Türkiye birinci turda Cumhurbaşkanlığı seçimini yapacak ve bir tarihi süreci daha geride bırakacak" dedi.

Kurtulmuş, AK Parti'nin siyasi rakibinin olmadığını belirterek, "Milletin desteği, milletin basireti, milletin duası, milletin feraseti bizimle olduğu sürece, ağzı dualı insanların duaları bizimle olduğu sürece Allah'ın izniyle önünüz açıktır, önümüz açıktır. Bu istikamette yürümeye devam edeceğiz. İnşallah böyle olmaya devam ettiğiniz sürece Allah'ın yardımlarını da göreceğiz. Bu anlamda AK Parti'nin bir siyasi rakibi görünmüyor. Şımarmadan, kibir içinde olmadan, biz bunları kendi ellerimizle yaptık demeden, millete olan saygımızı, millete olan güvenimizi, millete olan itimadımızı ve siyasetin milletin emrinde olmak, milletin emrini yerine getirmekten ibaret olduğunu unutmadan yolumuza ve hizmetimize devam edeceğiz" diye konuştu. - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Numan kurtulmuş Ak Parti Türkiye Ordu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title